vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWederom mislukte aanslag met granaat bij woning

Wederom mislukte aanslag met granaat bij woning

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is afgelopen nacht wederom een mislukte aanslag met een granaat gepleegd bij een woning. Bij het huis aan de Rowtiestraat werd een projectiel lijkend op een handgranaat, op het achtererf aangetroffen.

De bewoner ontdekte het projectiel. Na de ontdekking ging hij camerabeelden na en daaruit bleek dat iemand in de vroege ochtend rond 04.30u het projectiel op het achtererf heeft geworpen.

Vernomen wordt dat het de tweede keer is, dat de aangever te maken krijgt met een aanslag met een granaat. Eerder is er ook een handgranaat op zijn ouderlijk adres aan de Koffiedamweg geworpen. Die aanslag was toen ook mislukt.

Naar verluidt zou een verdachte op een bromfiets het adres rond 04.30u hebben aangedaan en na zijn daad in de onbekende richting zijn weggereden. Over het motief is nog niets bekend. De handgranaat is door de autoriteiten in beslag genomen.

De politie van Geyersvlijt en Kapitale Delicten zijn ter plaatse voor onderzoek. Volgens de bombsquad gaat het om een ​​luchtdrukgranaat, die op scherp was. Deze is onklaar gemaakt en door hen meegenomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. gedonder met de huiseigenaar, die weet 100 procent het fijne van af.


  gemodereerd
 2. “ De handgranaat is door de autoriteiten in beslag genomen.”
  En zal de rechtmatige eigenaar
  D.D. B. en de ndp teruggegeven worden.


  gemodereerd
 3. Als je dingen doet moet je niet verbaasd zijn dat dit je overkomt. Zet degene zijn naam dan hoor je gelijk wat hij op zn kerkstok heeft.


  gemodereerd
 4. deze klojo moet zien aan een granaatwerper te komen , die raken hun doel wel , hint ga naar leonsberg die bewoner daar zal die granaat werpers wel op voorraad hebben en nog voor de oude prijs


  gemodereerd
 5. Willen ze een aanslag plegen weten ze niet eens hoe een granaat werkt. Ze kunnen liever in het bos blijven , de stad is te hoog gegrepen voor deze bosmensen.


  gemodereerd
 6. Hahaha Debby “Kerkstok” het is kerfstok.
  Debby zet jouw naam ook hier dan kunnen we ook zien wat jij op je “kerkstok”heb.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES