zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBezoekers 'Surinaams Feestje' in Den Haag geweigerd vanwege drukte

Bezoekers ‘Surinaams Feestje’ in Den Haag geweigerd vanwege drukte

-

Does Travel - naar Suriname

Wat voor sommige feestgangers een leuke avond bij Opera in Den Haag had moeten worden, is woensdagavond uitgedraaid op een enorme deceptie. Bezoekers die keurig buiten in de rij stonden te wachten en kaartjes voor 25 euro en 46 euro per stuk hadden gekocht voor het evenement met de naam ‘Surinaams Feestje’, kregen van de beveiliging te horen dat ze niet meer naar binnen mochten.

Een van de gedupeerden is Wendy, die met een groep van 7 personen rond 00.30u naar Opera was gekomen. Het feest met als speciale gast de leadzanger van de Chutney Soca Band Dil-e-Nadan, Raymond Ramnarine en een band uit Suriname, was uitverkocht. De groep van Wendy en alle anderen in de rij, hadden hun kaarten ruim van te voren online gekocht in de voorverkoop.

“We moesten in een flinke rij staan en op zich was dat geen probleem in het begin. Maar naarmate het langer begon te duren, raakten wij en vele anderen in de rij geïrriteerd”, vertelt ze aan de redactie van Waterkant.Net.

“Op een gegeven moment kwamen de portiers naar buiten en gaven aan dat er niemand meer naar binnen mocht, omdat het binnen al te druk zou zijn. En dat terwijl de mensen in de rij al kaarten in hun bezit hadden, die ze bij de voorverkoop hadden gehaald. Het werd chaotisch druk buiten, mensen die van ver waren gekomen werden boos. Ook de politie was in groten getale aanwezig”, vertelt ze.

Op de Facebookpagina van de organisatie regent het klachten en die zijn niet mals. Het vermoeden bestaat dat er meer kaarten zijn verkocht dan de locatie aan kan. Vandaar dat mensen die al ruim van tevoren een dure kaart gekocht hadden, toch werden geweigerd. “Een andere verklaring is er eigenlijk niet. We zijn diep teleurgesteld en dan druk ik het nog zacht uit”, aldus Wendy en haar vrienden.

De portiers gaven aan dat gedupeerde bezoekers hun geld terug kunnen krijgen, door te mailen naar de organisatie.

UPDATE – de organisatie heeft onderstaand bericht op Facebook geplaatst. Inmiddels hebben diverse personen laten weten dat er aan de deur kaarten voor wel 100 euro werden verkocht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. en die gasten wil santokhi naar Suriname halen , laat ze maar lekker daar in de rij staan , wij staan hier elke dag in de rij


  gemodereerd
 2. Voor 25 euro kan ik hier goed van rondkomen of andere mensen helpen.


  gemodereerd
 3. Dit geeft aan dat ze na al die jaren nog steeds niet kennen organiseren!


  gemodereerd
 4. Oplichters over de hele linie.
  Maar waarom zo laat naar het feestje ⁉️
  Kis in moi.
  Blijf thuis. Er komen meer virale besmettingen aan. Safe your health.


  gemodereerd
 5. Grote Feest vierders mogen oppassen en organisatoren van feesten en parties etc de belasting kijkt ook lekker mee hun gaan achteraf een vette aanslag ontvangen, dan pas dansi, daarom daar zoveel problemen niets boro juku niet meer alles bloot en open op tafel no juku dansi. Fijne hemelvaarts dag.


  gemodereerd
 6. WAT, je hebt gelijk, laat ze lekker in NL blijven, met Santokhi, Bouterse, Brunswijk, Rusland en Somo hebben wij al genoeg sores in onze switi Sranan, hahahaha


  gemodereerd
 7. Als ik die mensen was zou ik bundelen met anderen en een schade vergoeding eisen.
  Reiskosten nieuwe kleding gekocht speciaal voor die avond en entreegelden.
  Leren ze het af


  gemodereerd
 8. Correctie Raymond van Dil-e-nadan komt uit Trinidad en niet Suriname. Ik snap dan niet dat er te veel kaartjes zijn verkocht dan toegestaan is. Dit heeft de organisatilor zelf op zich afgeroepen. Slordige management!


  gemodereerd
 9. Het is niet ongebruikelijk dat er meer kaarten dan plaatsen verkocht worden. Immers er zijn altijd mensen die niet komen opdagen en ook komt niet iedereen tegelijk. Sommig vertrekken vroeg en anderen komen laat. Maar je moet als organisatie daar wel verantwoord en zinnig mee omgaan. Zeker als er een populaire hoofdact is is de kans groot dat iedereen op dat moment aanwezig wil zijn.
  Het gebeurt regelmatig dat organisaties zich rijk rekenen en veel te veel kaarten verkopen. De opmerking “je geld terug vragen” gaat ook niet werken want iedereen met een e-ticket uit de voorverkoop kan beweren dat hij gewijgerd is. Eerlijk gezegd hoop ik dat ze het doen want misschien leren ze dan om er goed en verantwoord mee om te gaan.


  gemodereerd
 10. typische surinaamse inhaligheid
  100 bezoekers mogelijk en 1000 kaartjes verkopen
  hier in suriname moet je een halve dag in de rij gaan staan om je eigen verdiende geld te kunnen pinnen.
  en dan moet je nog mazzel hebben dat de automaat niet leeg is als je aan de beurt bent
  luxe probleem in den haag dus


  gemodereerd
 11. maar een zalencentrum dat vol is? dat 5000 man kan houden? is een feestje?
  lachwekkend weer


  gemodereerd
 12. Het is belachelijk dat je als orgarnisatie meer toegangskaarten gaat verkopen dan het aantal plaatsen in de zaal! Ik vind dat deze mensen recht hebben voor de totale gemaakte kosten om naar Opera te komen en niet beperkt tot het teruggeven van het saldo van de kaartjes. De organisatie kan door de kantonrechter worden teruggefloten.

  Ik zou zeggen om al de gedupeerden te verenigen en de zaak aanhangig te maken bij de kantonrechter!!!!


  gemodereerd
 13. ##Wat##
  Jullie waren al tijdens het bewind van bouta gewend in de rij te staan. Het grote verschil is, dat jullie met een pakket naar huis konden vertrekken, maar in nederland staan ze in de kou met lege handen.
  Een stelletje luie wames!!!!!


  gemodereerd
 14. Dus niet alleen in su heb je deze toestanden, maar ook in een heel “ontwikkeld” land als ned.🤣🤣🤣


  gemodereerd
 15. Broela,

  georganiseerd door Surinamers. Als je de feiten niet kent, beter je dikke lippen op elkaar houden.


  gemodereerd
 16. Ze hebben wel tijd om in een rij te staan voor het schudden van hun benen en hun achterste, maar geen tijd om een keer naar een bijeenkomst over de Gita of Ramayan te gaan dat ook nog gratis is.


  gemodereerd
 17. @Broeia, dat komt omdat het juist de onontwikkelden zijn die hier naartoe zijn gekomen, en het ook blijven. En heeft niets met een ontwikkeld land te maken. Het is het volk waartoe jij ook behoort die het ‘denken’ te kunnen ‘organiseren’. Alleen de echte Ned-Ned’ers verstaan die kunsten. Anders hadden jij en de rest allang een florisant SU gehad. Jullie verstaan gewoon de kunsten niet om überhaupt verantwoord met doekoe om te gaan. Alleen maar halen en vervolgens onverantwoord direct maar weer lekker uit te gaan geven, en vervolgens de hele maand dan maar weer te gaan klagen dat je geen geld hebt. Boiiiii 🤣🤣🤣


  gemodereerd
 18. Jai chand@ 27 mei 13.00 ik ben erg met jouw eens maar helaas zitten dansen en daroe zitten in hun bloed en af en toe demoniseren, heb ik zelf ook meegemaakt slechte eigenschappen van hindoestanen u als pandit moet bidden voor deze lui misschien gaan ze dan bhagwat gita etc lezen maar of hun wijzer worden? Dit is kalayug tijdperk!! ,Nasmastee.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES