dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie20 weggebruikers beboet tijdens Operatie Taks Force

20 weggebruikers beboet tijdens Operatie Taks Force

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengd team van de Surinaamse politie heeft in de morgen van woensdag 25 mei binnen het werkressort van Regio Midden wegcontroles gehouden en wel aan de Magentakanaal- en de Nieuwweergevondenweg.

Daarbij zijn er in totaal 20 personen beboet wiens autobescheiden niet in orde waren, meldt het Korps Politie Suriname.

De verkeersovertredingen waarop deze groep beboet is geworden zijn onder andere:

 • Rijden zonder een geldig rijbewijs
 • Rijden zonder dat het voertuig is gekeurd
 • Rijden zonder dat het voertuig is verzekerd
 • Rijden en stoppen op zodanige wijze
 • Niet stoppen bij een aangewezen bushalte

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. wat zijn de boetes geweest en zijn alle 20 personen opgesloten voor dit misdrijf of gewoon weer heen gezonden


  gemodereerd
 2. Ik mis 2 dingen:
  rijden onder invloed van alcohol en
  rijden onder invloed van drugs.
  Ja alcohol is te meten en voor drugs heeft Suriname nog niet de nodige apparatuur om dat te meten. Wat zie je dan gebeuren: de dommem gebruiken alcohol en de slimmen drugs. Een positief punt heb ik wel geconstateerd en dat is dat deze agenten niet “moe” waren om hun werk te doen.
  Politie: in Nederland geldt dat indien een agent gepromoveerd wil worden hij een x aantal bekeuringen per jaar moet halen.
  Waarom voeren jullie deze regelingen niet in in Suriname. Als jullie voortvarend te werk gaan wordt de politie zelf zelfvoorzienend en dan hebben jullie geen geld van de overheid meer nodig. Gebruik die goudmijn.


  gemodereerd
 3. In su hoef je toch geen rijbewijs te hebben. En onverzekerd geen probleem. Nou, in Nederland zouden ze je zo bij je kladden hebben. Je ziet de boete en de keiharde maatregel vanzelf wel op je deurmat vallen. Een prentje van 2.000 euro is dan nog niks, en je ontkomt er echt niet aan. Als ze de controles vanuit hier net zo zouden toepassen in su, dan zou er in su letterlijk nog nauwelijks nog 1 auto op de weg zijn! wat een land. Boi.


  gemodereerd
 4. Vooral doorgaan !

  Pak al die verkeershufters keihard aan !
  En bombardeer de media ermee zo dat het duidelijk wordt dat verkeershufterigheid niet meer getolereerd wordt !

  Tja go. Set kong !

  Wij werken aan een Veilig Verkeer Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 5. @WAT…zoals altijd gewoon weer heengezonden en mogen ze vrolijk weer deelnemen aan het verkeer met hun niet gekeurde en niet verzekerde voertuigen. Degene zonder rijbewijs mogen gewoon iemand die rijbewijs heeft bellen om de auto op te halen….neks no fout. Zo gaat het al jaren dus neemt iedereen dit soort politie acties met een korreltje zou.


  gemodereerd
 6. Opgesloten?? Is smoko Watje weer bezig met zn emotionele indianen verhalen? Laten ze hem opsluiten in een gesticht voor zn gestoorde analyses. Die mag gewoon van alles zeggen hierzo lijkt het wel. Zelfs reacties op hem worden niet toegelaten.. die is een trol van de redactie kan niet anders…wat een imbeciel


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES