woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser na aanrijding overleden in ziekenhuis: automobilist doorgereden

Bromfietser na aanrijding overleden in ziekenhuis: automobilist doorgereden

-

De 53-jarige bromfietser Humphrey K., is vanmorgen na een aanrijding op de hoek van de Martin Luther Kingweg en La Vigilantia in Suriname, in het ziekenhuis komen te overlijden.

Het betreft een aanrijding tussen een auto en de bromfietser, waarbij de auto na de aanrijding is doorgereden. Dit gebeurde rond 07.00u op de bovenvermelde kruising.

De automobilist reed kort voor de aanrijding over de La Vigilantia richting de Martin Lutherkingweg. Gekomen op de hoek verleende hij geen voorrang aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Door de aanrijding raakte de bromfietser ernstig gewond. Hij werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De 53-jarige man is daar komen te overlijden als gevolg van de opgelopen verwondingen. De politie van Paranam werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Het voertuig van de veroorzaker, een grijs gelakte Toyota Blade, is omstreeks 11.30u onbeheerd aangetroffen in een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. De auto heeft schade aan de voorzijde. Ook de voorruit vertoont een barst.

Van bestuurder is er nog geen spoor te bekennen. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Op wiens naam staat de auto??
  Die is verantwoordelijk. Vandaar kijken we verder
  gemodereerd

 2. Is toch geen rocket science on de bestuurder te vinden? Op wiens naam staat de auto, via kentekennummer kan nagegaan worden bij welke autohandel de auto is gekocht….dan heb je de eigenaar toch! Begin die op te sluiten….als hij niet achter t stuur zat dir bewuste dag zal hij al snel fluiten als een kanari want niemand wil brommen voor een andere
  gemodereerd

 3. weer zo’n moordenaar , als ze hem opgepakt hebben in de kraakmachine ermee , anders krijgt nibte de bestuurder weer vrij
  gemodereerd

 4. zal wel geen rijbewijs hebben en de auto is niet verzekerd en de auto is zeker nog nooit gekeurd , ook deze moordauto in de kraakmachine
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES