dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieLoslopende koeien doodgereden in Nickerie

Loslopende koeien doodgereden in Nickerie

-

Twee loslopende koeien zijn in het weekend vermoedelijk door een auto doodgereden nabij de Weg naar Southdrain. De automobilist heeft zich niet aangemeld bij de politie.

Loslopend vee blijft een probleem in de omgeving van de Weg naar Southdrain. Dagelijks grazen koeien op de bermen van de weg en vormen een gevaar voor de weggebruikers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Loslopend vee moet vogelvrij verklaard worden, zodat elk loslopend beest, dat zich op de openbare weg bevindt, door iedereen meegenomen mag worden, dan is het problem zo de wereld uit.
  gemodereerd

 2. Jammer voor de beesten, degene die de beesten heeft doodgereden
  had liever, de eigenaar dood kunnen rijden! Want hij is de schuldige
  in deze!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Een ware dierenbeul. Nu mag hij de flinke schade aan zijn auto zelf gaan betalen.Nickerie is een district van Landbouw en veeteelt. Houdt daarmede rekening.
  gemodereerd

 4. Als de koeien langs de weg grazen dan dient de politie een oproep te doen aan de eigenaren om erop te letten dat ze achter gesloten terrein blijven.
  Zoniet in beslag nemen en laten slachten en vlees verdelen voor tehuizen en arme mensen.
  Nu brengen ze anderen in gevaar.
  gemodereerd

 5. wat een stelletje idioten!!!
  wie doet dit in god’s naam.
  plaats je maar in de koe(en)
  jij krijgt je straf “IDIOOT”!!!
  gemodereerd

 6. de automobilist moet zich melden om de schade aan zijn auto te verhalen op de eigenaar van de koeien.
  de eigenaar is de oorzaak en de schuldige in deze zaak
  gemodereerd

 7. Trieste foto zelfs koeien worden niet gespaard ik ben geboren surinamer en trots dat ik in suriname ben geboren zuid amerika waar mooie rivieren en meren stromen enz, maar zo jammer, met zo weinig inwoners toch zoveel ellende elke dag. Maffe Boer hou je koeien in de gaten anders worden allemaal gedood zou zonde zijn arme boer! Veel sterkte en ik droom van griekse eilanden mooi en schoon! Fijne dag!
  gemodereerd

 8. Moet niet moeilijk te vinden zijn. Die auto moet een hoop schade hebben. Maar ik snap dit niet, want ik zou die willen verhalen op de eigenaar. Zeker drank of drugs in het spel
  gemodereerd

 9. a no spot tranga ie moes rij foe nak 2 kaw kierie….jeetje als daar voetgangers liepen was er niets meer van ze over.
  WAAROM RIJDEN SOMMIGE MENSEN ALS WILDE BEESTEN??????? ZELF VEE IS NIET MEER VEILIG.
  Er moet nu echt iets gebeuren want het wordt te gortig. alla dei sma e dede, of den e go ien gotro jeetje….kan zo niet doorgaan hoor.
  Daarom ga ik niet onnodig op straat.
  gemodereerd

 10. Jammer van de koeien door zulk asociaal rijgedrag van de bestuurder…om 2 koeien van de weg te rijden en te doden dan heb je je rijbewijs gratis gekregen tijdens het kopen van een pakje boter. Als je loslopende dieren langs de weg ziet, moet je altijd snelheid minderen, maar ja, bepaalde mensen denken altijd dat de weg van hun alleen is.
  gemodereerd

 11. lijkt ons sterk dat die twee koeien zijn aangereden door een auto , zal ons niet verbazen dat dit veroorzaakt is door een vrachtwagen
  gemodereerd

 12. Zeker iemand die de omgeving niet kent, want dan zou hij/zij geweten hebben dat koeien daar vaak grazen. Nu heeft hij/zij die koeien te grazen genomen.
  Het doden van koeien is een grote zonde. Deze aanrijder moet 2 gouden koeien offeren om van zijn zonde bevrijd te raken.
  gemodereerd

 13. ” …
  was dat nou echt nodig? je zag ze toch al van ver?
  … ”

  Ja, dat vraag ik me bij andere verkeersongevallen ook af. Blijkbaar kunnen heel wat Surinamers letterlijk en figuurlijk niet verder kijken / denken dan hun neus lang is.

  Geef je verstand voorrang.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES