zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie78-jarige vrouw omgekomen bij zware aanrijding Twee Kinderenweg

78-jarige vrouw omgekomen bij zware aanrijding Twee Kinderenweg

-

Does Travel & Cadushi Tours

De vrouw die gisteren om het leven kwam na een zware aanrijding op de Twee Kinderenweg in Suriname, is de 78-jarige Marinah N. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat zij uit een inrit reed, toen de 54-jarige Patrick M. aan kwam rijden en tegen haar auto knalde.

Het ongeval vond om 17.13u plaats aan bovengenoemde weg ter hoogte van pand 26. M. reed in een Ford Ranger over de Twee Kinderenweg, gaande richting de Anton Dragtenweg. De vrouw die vanuit een inrit achteruit de straat opreed, zonder voorrang te verlenen aan het verkeer over de Twee Kinderenweg, reed in een Honda CRV.

Door de keiharde klap draaide de CRV enkele keren om zijn as op de weg, waardoor de bestuurster eruit werd geslingerd. Patrick raakte door de klap de controle over het stuur kwijt, sloeg over de kop en kwam met zijn voertuig ondersteboven in de goot aan de linkerzijde van de weg terecht. Hij werd door omstanders uit het voertuig gehaald.

De politie die ter plaatse arriveerde voor onderzoek schakelde een ambulance in. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat Marinah geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood ter plaatse vast. Het lichaam van de vrouw is ter obductie in beslag genomen door de politie.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een rijbewijs. Volgens de Surinaamse politie verkeerde Patrick M. onder invloed en is zijn rijbewijs in ingevorderd. Hun voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen.

De zaak zal zoals gebruikelijk worden overgedragen aan Verkeersunit regio Paramaribo voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. Patric reed als een kawlo bezeten beest over die weg. Ik begrijp het niet meer….al dien fucking snelheidsduivels die deken dat ze geweldig rijden. En je ziet weer …altijd gaan de onschuldigen dood.

  R.I. P. Marinah


  gemodereerd
 2. Ik begrijp best dat die mevrouw fout was, maar als je naar die camerabeelden kijkt reed die kerel zeker boven de 90km/u. Tevens was hij onder invloed, dus hij was al helemaal fout bezig om achter het te stappen.


  gemodereerd
 3. Onder invloed of zonder rijbewijs en ook te hard rijden gewoon straffen rijbewijs afpakken
  gevangenis straf opleggen en over nieuw rijbewijs halen.
  Aanpakken die gasten gewoon aanpakken!!!


  gemodereerd
 4. Als ik naar beelde kijk was dat vrouw nergens fout ze was al meer dan de helf op het weg en der auto kon gezien worden om te kunnen remmen maar die dronken man heeft nieteens geramd. Check de beelden op youtube kanaal Suriname Today….


  gemodereerd
 5. Hebben ze Patrick zijn snelheid wel gezien. Die vrouw die uit de inrit ging heeft ook gekeken voor ze ging. Er kwam geen verkeer toen ze achteruit ging. Als ze de auto met dat snelheid zag komen zou ze zeker niet gaan. En menselijk is P ook niet geweest. Als hij niet zo hard reed had hij nog uit kunnen wijken of af kunnen remmen. Heeft hij die auto vanaf een afstand dan niet gezien.
  Zulks gedrag hard straffen. Inderdaad rijbewijs afpakken en opnieuw gaan rijden. Snelheid was zeker boven de 100.


  gemodereerd
 6. Wat gaat er met Patrick gebeuren. Dat je als een idioot rijdt is al niet te begrijpen. Deze man is een politieambtenaar en een schande voor het korps. Hij is niet de 1e en ook niet de laatste.
  Men moet met een stoffer en blik door het korps.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES