maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermoedelijk brandstichting bij het ministerie van Openbare Werken

Vermoedelijk brandstichting bij het ministerie van Openbare Werken

-

Does Travel - naar Suriname

Hedenmorgen werd omstreeks 06.15u. melding gedaan van rookontwikkeling uit het hoofdkantoor van het ministerie van Openbare Werken aan de Jagernath Lachmonstraat in Suriname. De brandweer was binnen 6 minuten na de melding op het brandadres.

Bij aankomst bleek het te gaan om een bureau dat in brand stond en door kordaat optreden van de beveiliging reeds met emmers water was geblust. Het bureau bevond zich in het kantoor van de afdeling O.D. PMA. In een nabij gelegen opslagruimte was er eveneens sprake van rookontwikkeling vanwege een brandhaard, die de brandweer heeft geblust.

De brand is ontdekt door een medewerker die zich op het parkeerterrein bevond en vandaaruit rook vanuit de 2e etage zag ontwikkelen, ze heeft toen terstond de beveiliging ge-alarmeerd. De beveiliging trof eveneens een brandende petfles met karton op de begane grond aan.

De Politie van Station Flora is bezig met het onderzoek naar de oorzaak van deze brand.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. De criminele organisatie die in het verleden radiostations, televisiestations en vakbondskantoren in brand stak en lprominente andgenoten ‘op de vlucht’ doodschoot, is blijkbaar uit haar winterslaap ontwaakt. Het zal me niets verbazen als deze vermoedelijke brandstichters ook lid zijn van bedoelde criminele organisatie.


  gemodereerd
 2. Alle overheidsgebouwen moeten worden voorzien van camera beveiliging.


  gemodereerd
 3. Zal wel van al dat harde werk komen.

  Gelukkig is er net weer een lening uitbetaald en is er genoeg geïnvesteerd om een gedeelte hiervan in de zak van een bevriende aannemer te steken.

  M’o bigin wan relatie anga wan sma in a Sranan politiek, mi wan njan moro bigi Sranan hap toe.

  ‘What a wonderful world’- Louis Armstrong


  gemodereerd
 4. Al de ndp-ambteharen op het ministerie van OW moeten onder de loep worden genomen en al hun gangen gevolgd worden. Niet alleen op het ministerie, maar overal waar ze zich bevinden. Hun celephone moeten worden afgeluisterd, hun appberichten volgen via het internet en hun faceboeksites en facebookberichten.

  Deze gasten en hun leiders en (ex-)coalitiegenoten deugen niet. Hun daden hebben Suriname vernietigd en hun leiders zijn stinkemd rijk geworden.

  Zie hoe de vlag van Suriname er nu bij hangt.

  Met stoom en kokend water is de huidige regeringscoalite vd VHP en NPS vooral bezig Suriname weer op de juiste koers te krijgen.

  Het zijn deze twee politieke partijen die de kar ook bij de volgende verkiezingen na 25 mei 2025 moeten gaan trekken.

  Deze partijen moeten 28 zetels +6= 35 zetels vd 51 zetels in de DNA halen na 25 mei 2025 bij de geheime en algemene verkiezingen.

  Laten we de VHP en de NPS en andere politieke partijen de kans geven om Suriname de welvaart en welzijn te brengen.

  Zij kennen de politieke ea uitdagingen van Suriname heel goed, hebben ervaring in en de technocraten.
  Suriname


  gemodereerd
 5. Correctie

  VHP 28 zetels + NPS 8 zetels bij de volgende verkiezingen voor de DNA van 25 mei 2025 = 36 zetels + nog van enkele partijen bij de regeringscoalitie te hebben voor
  nog enkele zetels erbij te hebben en het totaal aantal zetels van 36 nog verder te vergroten.


  gemodereerd
 6. gewoon een stelletje paarse lafbekken die dit doen , misschien wel in opdracht


  gemodereerd
 7. Ai, boi. Zijn ze nog niet klaar, willen ze echt alle overheids kantoren een beurt geven aan brand?


  gemodereerd
 8. Tactiek van de verschroeide aarde. Er zijn figuren in Su die alles in het werk stellen om het land te vernietigen en/of het beleid te ondermijnen. Deze honden krijgen nooit meer regeermacht want, de feiten spreken voor zich: het land is gewoon vernietigd en leeggeroofd!


  gemodereerd
 9. Bravo haalt uit naar Staatsolie Suriname en plaatst zijn broer die ook in de raad van Staatsolie Suriname is en zijn gele politieke partij ook in zijn gele pangie onderbroek ook te kijk bij de Surinamers en de wereld.

  Adamskostuum, so skin, past bravo en zijn broer beter.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES