woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode na zware aanrijding Twee Kinderenweg

Dode na zware aanrijding Twee Kinderenweg

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zwaar verkeersongeval vandaag in Suriname is één persoon om het leven gekomen. De aanrijding vond rond 18.00u plaats aan de Twee Kinderenweg.

Volgens de eerste berichten gaat het om een aanrijding tussen een Ford Ranger en een Honda. De Ranger sloeg na de botsing over de kop en eindigde op de berm (foto onder).

In de Honda zat een vrouw die uit het voertuig zou zijn geslingerd en op het wegdek terecht kwam. Ze zou daarbij om het leven zijn gekomen.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd zoals op de foto te zien is. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Surinaamse politie doet onderzoek naar de toedracht en de weg is daardoor nog dicht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Alweer een ford ranger, die bestemd is voor bos- en in de mijnen, niet voor onze asfalt wegen, want met zoveel power wil je alleen gas geven en zie daar, alweer doden met onervaren bestuurders.


    gemodereerd
  2. Mi mama, wat een ravage. Waarom rijden ze toch allemaal zo snel? Nu, komt iemand nooit thuis. Condoleances aan de na bestanden.


    gemodereerd
  3. Ben na 7 jaar terug met vakantie
    De wegen zijn slechter geworden en er in heel weinig tot geen wegmeubulair.
    De weggebruikers hebben allemaal erge haast. Als je een voorrang verleend volgen de anderen ook zonder je aan te kijken (doordouwers) want de term ritsen kennen ze niet.
    Is simpel asociaal gedrag.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES