zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist richt ravage aan bij carwash

Automobilist richt ravage aan bij carwash

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van dit voertuig is zondag in de vroege ochtend betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval, waarbij hij per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp is afgevoerd. Dit gebeurde iets voor 05.00u aan de Sitalweg in Suriname.

De man reed met zij dure BMW X6 over de Sitalweg en verloor door tot nog toe onbekende redenen de controle over het stuur.

Volgens omstanders raakte de automobilist van de weg en vloog tegen een car wash. De wagen belandde uiteindelijk met de neus tegen een car wash. Dit is een scène uit een film, merkten de omstanders op.

De ingeschakelde politie van De Nieuwe Grond was ter plaats voor onderzoek. Zoals op de foto te zien is de carwash totaal vernield. Volgens de omstanders verkeerde de bestuurder vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij zou met een hoge snelheid hebben gereden. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Afgezien dat de fout bij de autobestuurder ligt, heeft die hele carwas veel van een poppenkast, wan hossel, en is er geen sprake an veiligheidsmaatregelen.

  Om in zo’n carwash werkzaam te zijn of je auto daar te wassen is spelen met je eigen leven en van anderen.

  De hoogste tijd dat de overheid maatregelen gaat voorschrijven waaraan ondernemingen aan moeten voldoen en zo niet de vergunning intrekken.

  Suriname is gewoon een rommel en een ieder doet daaraan mee. De overheid en Surinamers hebben een no spang mentaliteit.

  Zie:
  – vervuilde stad, land, waar Surinamers overal hun afval gooien,
  – Hoge waterstanden in het Stuwmeer en wateroverlast in de dorpen langs de rivieren,
  – grote schulden gemaakt door zeer slecht beleid, mikkie njan door ddb, gezin, family and friends, boefdraad,
  – omhakken van bomen dat rondhout als vreet naar pot aan China wordt verkocht,
  – chauffeurs die tegen elektrische palen met hun auto botsen of in sloten terecht komen of frontaal met elkaar botsen,
  – grote ambtenaren apparaat ( 50.000 ambtenaren) op een bevolking van 600.000 : 5 personen in een gezin is 120.000 gezinnen,
  – Weinig of geen goede ondernemingen die productie en exportgericht zijn met de natuurlijke rijkdommen,
  – scholing en ADEKUS die niet zijn afgestemd op de natuurlijke rijkdommen, rondhout industrie te verwerken tot eindproducten, met goud, bauxiet, zeevisserij, landbouw enz, hetzelfde,

  Eco-toerisme stelt ook niets voor, taxi-branche, vieze restaurants, geen musea/ Staatsolie Suriname, Landshospitaal, Chinezen hebben geen, Boeroes, politie, brandweer, DNA, BOG, Muziek, klederdracht van de etniciteiten, kunstwerken/schilderijen van Surinaamse kunstenaars, LVV, enz,

  Alleen maar rotzooi.

  Volkslied: God Zij Met Ons Suriname , is meer een wens/verzoek, dan het werkelijkheid is,
  Aan Zijn land zijn werd verpand. zie hoe bepaalde etniciteiten andere Surinamers die hard werken aanvallen, beroven, enz.

  Gewoon een grote rotzooi. aron en bruma, ddb wisten het wel. Zie wat ze van gemaakt hebben. Ze hebben een zeer grote broek aangetrokken, die ze niet ophoog kunnen houden. Het glijdt doorlopend van hun kontje af.


  gemodereerd
 2. Ik denk niet dat er een onbekende REDEN was dat deze (dronken) bestuurder de controle over het stuur verloor. Als een bestuurder bewust (beredeneerd) een aanrijding veroorzaakt, kan hij als REDEN hebben dat hij boos was, wraak wilde nemen of zelfmoord wilde plegen. Als hij de controle over het stuur verliest, kan dat als OORZAAK hebben dat hij b.v. te hard reed, dronken was een hartaanval kreeg, door een wesp gestoken werd of door een slang gebeten werd.


  gemodereerd
 3. Meesterlijke parkeeractie zoals we alleen in su kunnen.niemand anders kan zo goed parkeren…


  gemodereerd
 4. mooi zo , die snelheidsduivels gaan altijd een keer in de fout , en nu deze stoere bink , maar deze lui hebben geld en rijden volgende week zo weer in een andere snelheidsmonster


  gemodereerd
 5. Dat is geen snelheidsmonster dom Watje. Dit is echt jou werk geworden he..onzin uitkramen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES