vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee tienermeisjes steken 20-jarig buurmeisje neer na ruzie over roddelen

Twee tienermeisjes steken 20-jarig buurmeisje neer na ruzie over roddelen

-

Does Travel - naar Suriname

De 15-jarige Ina K. en de 17-jarige Ciara K., hebben afgelopen woensdag hun 20-jarig buurmeisje B.A. gestoken in haar gelaat en haar borststreek. Dit gebeurde aan de Clydeweg in Suriname, na een ruzie over roddelen.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt, dat het slachtoffer door haar twee buurmeisjes is aangevallen met een mes. Volgens B.A. hield Ina haar vast, terwijl Ciara haar tot drie keren toe in haar gelaat en in haar borststreek stak.

De aanleiding van deze steekpartij is roddelpraat, waarbij de jeugdigen rekenschap waren gaan halen hetgeen uitmondde in een steekpartij. Na de daad maakten beide tieners zich uit de voeten en lieten het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Ze zijn vooralsnog niet aangehouden.

De gezondheidstoestand van het slachtoffer is stabiel. Zij is momenteel ontslagen uit het ziekenhuis. De politie van Santodorp heeft de aangifte opgenomen. Aan de opsporing en aanhouding van beide verdachten wordt er gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Zomaar jullie toekomst verziekt, gevangenis daar kom je niet beter maar erger uit,gewoon zinloos, dom, sma ai sani, en nu hebben jullie zeker spyt . a sari jere.


  gemodereerd
 2. Waar zijn de ouders van de tienermeisjes??
  Gaat de politie wachten totdat het met de dood eindigd??
  Als de politie zijn werk niet wilt doen zeg dat. Dit gaat uit de hand lopen.


  gemodereerd
 3. Toekomstige, veelbelovende schoondochters van onze beruchtste massamoordenaar. Dit soort bloeddorstige meisjes passen naadloos in zijn misdadige familie.


  gemodereerd
 4. De ouders zaten waarschijnlijk in ocer.
  Gratis les v/e bejaarde arts in: “de bemoeienis van het buitenland”, PROEST!

  Had het paars wetenschappelijk bureau eerder opgelet, dan had Suriname niet zoveel buitenlandse schulden en waren authentieke gebouwen niet voor een ‘swa alanje en een doksa-ei’ verkocht, om die 7-even ambtenaren hun salaris te kunnen betalen.

  Dus…,


  gemodereerd
 5. Boi, alles ze m’n dochters zouden zijn, ze zouden niet durven om zoiets te doen. En al hadden ze gedaan dan zou ik de hele buurt roepen, om beide gangsters een pakslag te geven en de buurmeisje roepen om beiden in hun gelaat met mes te kerven. Ik zou ze een paar lemmetje geven en water om de wonden schoon te maken. Dan zou ik vragen waar iedereen bij is. Hebben jullie geen manieren geleerd en heb ik jullie dit geleerd, gaan jullie je diep schamen, ongemanierd kinderen van mij, ik schaam me dood, ik ga liever dood, want jullie kunnen voor eigen al zorgen. Hoe vaak heb ik jullie gezegd kom naar mij toe en wees bespreek wat aan de hand is. Dan kan ik jullie verdedigen als iets misgaat. Nu komt de straf van m’n kant, jullie elke ochtend ontbijt klaarmaken en ook onze lunch pakket voor m’n werk, als ik thuis komt moet tafel al gedekt zijn. Daarna gaan jullie geld verdien om alle kosten voor jullie buurmeisje betalen. Kunnen jullie dat niet worden. Dan geen nieuwe kleding, geen verjaardag, alle geld van jullie worden in beslag genomen totdat alles is verrekend is het binnen 6 mnd niet voldaan dan krijgen nog harder taak straft. Dan gaan jullie helpen om de koeienstal uit te mesten bij Landsboederij of bij een van de buren of bij de bejaarden helpen. Totdat jullie begrijpen wat zinloos geweld is. Ik wil ook dat alles gefilmd is en een verslag ingesproken en dan plaats ik op de media met jullie foto erbij. En weten jullie waarom, omdat ik m’n kinderen met liefde heb opgevoed en nu schaam ik voor jullie. Dit zou voor vele ouders en kinderen een eyeopener zijn. Allereerst zou schrijven lieve mensen van Suriname, eerst mijn dierbare excuses voor m’n buurmeisje wat m’n kinderen met jouw uitgehaald hebben en ook de rest van Suriname. Ik wil m’n kinderen een mooi toekomst geven, wat ik gemis heb zal ik proberen dat ze niet missen, helaas moet ik m’n diep schamen! Ik ben zo ontroerd, wat heb ik fout gedaan, dat m’n dochters hun eigen toekomst willen verpesten door stoer te doen en mij te pijnigen?


  gemodereerd
 6. Waar de hersenen ontbreekt wordt geweld gebruikt.

  @ Debby

  Hun ouders, kunnen niet de hele dag op hun letten.
  En de jeugd doet zeker mee, met de verloedering van
  de maatschappij !


  gemodereerd
 7. Dit is depressie en ik bn het voorbij geloof me ik woon in Su wat begeleiding betreft is 0,0 dats 1 en 2:wie weet dat ze twee getrouwmatiseerden zijn die al jarrrrren begeleidingen behoefden maar door gezinsbreuk of afwezigheid van ouders liefde zijn ze aan hun lot overgelaten! Maybe or Krishna alone


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES