dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDief verkoopt gestolen doksen bij Centrale markt voor 200 SRD per stuk

Dief verkoopt gestolen doksen bij Centrale markt voor 200 SRD per stuk

-

De 36-jarige Ashok G. is deze week aangehouden en in verzekering gesteld wegens diefstal van een aantal doksen en kippen. Hij geeft toe vier doksen te hebben gestolen en elk voor 200 SRD te hebben verkocht.

De verdachte werd daags na de diefstal door de aangever aangehouden en naar de politie overgebracht.

Ashok verklaarde bij de politie, dat hij maar vier doksen heeft ontvreemd. Deze heeft hij bij de Centrale Markt in Suriname verkocht aan een marktverkoopster en aan een marktbezoekster. Aan elke persoon verkocht hij twee doksen voor een totaal bedrag van 800 SRD. De man, die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, wende de opbrengst ten eigen bate aan.

De politie van Nieuwe Haven heeft de markverkoopster opgespoord en aangehouden. Zij verklaarde, dat de verdachte haar inderdaad had benaderd om doksen bij hem te kopen, echter weigerde zij dat. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd de 58-jarige marktverkoopster heengezonden.

Ashok is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Ashoka’s had ze geleend, a bo tja deng go baka.

    Dies a no honds ma doks brutaal
    gemodereerd

  2. 1 kilo kip 65 SRD ! I hele boomkip GRATIS !
    Geen kip meer dus.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES