maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDerde verdachte inbraak sportcomplex aangehouden door Kapitale Delicten

Derde verdachte inbraak sportcomplex aangehouden door Kapitale Delicten

-

Does Travel & Cadushi Tours

De derde voortvluchtige verdachte in de inbraakzaak bij het Clarence Seedorf sportcomplex, is donderdag na goed speurwerk aangehouden door de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname. Het gaat om de 37-jarige Rakeshkumar J.

Een 17-jarige en 38-jarige verdachte werden eerder op heterdaad betrapt, hetgeen resulteerde in hun aanhouding. De derde verdachte zag kans om weg te vluchten. Hij werd twee dagen daarna opgespoord en aangehouden.

Commissaris van politie Henry Seedorf heeft afgelopen dinsdag rond middernacht in samenwerking met politie Paranam de twee verdachten in de kraag gevat, die ingebroken hadden bij het sportcomplex aan de Martin Luther Kingweg in Suriname.

Vanwege de reeks van inbraken bij het sportcomplex was er verborgen camera’s opgesteld. Dieven hebben eerder inboedel en alles wat met koper te maken had, weggedragen. Er werd op het complex flink huisgehouden door de inbrekers zegt Seedorf.

Dinsdagavond rond 00.00u zag de commissaris van politie op de verborgen camera’s drie verdachten op het sportcomplex, die probeerden de deuren van het gebouw weg te nemen. Na de ontdekking reed hij er naar toe en vroeg daarbij ondersteuning van de politie van Paranam.

De ex-waarnemend korpschef bevestigt tegenover Waterkant.Net. de aanhouding van de derde verdachte. Na de aanhouding van Rakeshkumar zijn intussen alle drie verdachten na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Straks valt er niets meer te stelen in Suriname omdat alles weggestolen is.
  Op deze manier zal Suriname nooit vooruitkomen. De ene geeft (Seedorf) en de ander komt halen (de boeven).Het wordt tijd dat er een hele sterke figuur met het hart voor Suriname op de juiste plaats – een Surinaamse Ayatollah dus – de scepter overneemt en met de bezem alles schoonveegt.
  Laten we eerlijk zijn: vanaf dat de militairen de macht hebben overgenomen is het richting bergafwaarts voor Suriname.
  Dus Bouterse en de overige revolutionairen: stop die hele revolutionaire gedachte in jullie g.t.
  gemodereerd

 2. 😂🤣😂🤣😅🤣

  Sannngg, jammer dat die vorige reacties niet samengevoegd kunnen worden in dit artikel boi…Echt jammer.

  Die ‘opeens zo vaak in het nieuws’ opmerking: wat in het donker is, komt altijd wiens am duur eve, aan het licht. Dat mek me lafu altijd, omdat me si dat foeroe foe oenoe ne loekoe moro fara dan deng bigi noso, san lai anga omen wirie.

  HOE KN IEMAND DIE NOOIT WERKT, volgens vele, en de HELE DAG OP EEN HOEK STAAT, IN EIGEN BUURT, OMDAT IE NIET BETER WEET, altijd WETEN WAAR ER GELD TE HALEN IS? En dan heb ik het niet over de buurjongens die vanaf hun 5e jaar naar de Chinees op de hoek gaan, en die op hun 19e opeens beroven, dat is een hele andere psychologisch onderzoek, wat boven velen hun hoofd gaat, met hun 1960 denkwijze.

  Ik heb het hier dan ook over het thuis beroven van mensen met een bedrijf.

  Een junk heeft geen tijd om strategieën voor overvallen te plannen. Enige san den soort sma dat e plan na, ‘hoe kom ik zsm aan de volgende high’?? Dat zijn altijd opportunistische dieven.

  Waar komen die tips steeds vandaan? Dat is de hamvraag, ‘wij eten geen varken’ (metafoor, dommies).
  Voor dit gesprek zijn jullie zo ie zo niet ready. Dus slaap 😴 lekker hor!
  gemodereerd

 3. Zo, zo, de ‘waarnemend’ van de waarnemend van de waarnemende interim inspecteur maakt overuren.
  Too late, too little.
  gemodereerd

 4. zal deze ex politie man nog betaald worden om 24 uur naar de beelden te kijken , en op eens zag hij inbrekers daar in het stadion en schakelde de politie in en ze pakten er twee van die nietsnutters en de derde is vandaag opgepakt , de ex politie man moet bevorderd worden als hoofd video bewaking
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES