dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw op klaarlichte dag bij instappen in auto overvallen

Vrouw op klaarlichte dag bij instappen in auto overvallen

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw in Suriname is woensdagmiddag rond 13.00u bij het instappen in haar auto, op haar woonadres aan de Nagelstraat 29 overvallen door drie criminelen.

Zij deed haar huisdeur op slot en liep vervolgens naar haar voertuig, toen drie gemaskerde en gewapende mannen haar aanvielen.

De daders rukten daarbij haar tas en gouden halsketting weg. Ze riep om hulp, waarna de criminelen met medeneming van de buit de benen namen. De buren gingen af op haar hulpgeroep en schakelden de politie in.

Het slachtoffer liep geen letsel op. De ingeschakelde politie van Munder was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Het wordt met de dag erger in Suriname. Straks komen er zoveel toeristen aan. Hoe gaat de regering dat tegen houden met de rovers.


  gemodereerd
 2. Afrikaanse toestanden allemaal dat komt doordat, men de criminelen
  hun gang laten gaan!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Nergens in Suriname ben je veilig voor deze criminelen. Suriname is een paradijs voor criminelen. Af en toe wordt eentje opgepakt en goed verzorgd in hun cellenhuis (dat eisen ze ook, goede en gezonde voeding). Daarna worden ze weer vrijgelaten. De incompetente minister Amoksie van ABOP heeft geen enkele goed beleid om deze criminelen hard aan te pakken.


  gemodereerd
 4. En we willen toeristen naar Su halen??
  Onder vorige regering hoorden we, we hebben veel criminaliteit. Wat hebben we nu??? Een Su waar he leven elk moment kam eindegen door criminelen en deze regering doet niets.


  gemodereerd
 5. On🤬begrijpelijk..

  Het is niet dat het beter is in de rest vd wereld, maar als je het gevoel hebt dat je niet naar huis kunt, omdat je dit soort chaos niet meer gewend bent, en je er voor je rust en ontspanning gaat, no gi stress, dan is het toch snel beslist.

  Diaspora investeringen, lolzzzz 🤣😂🤣😂


  gemodereerd
 6. Rooftocht? Of loer actie?

  Zet tenminste 1-2 CCTV camera’s in elke straat. Aangezien men in Su moeite heeft met behoud en onderhoud, huur de oh zo geliefde tata’s🙄 maar in, voor onderhoud.

  Cameratoezicht NU!!


  gemodereerd
 7. De overvallen worden met de dag brutaler !

  Het wordt tijd voor andere en hardere straffen !
  Geef daders naast een gevangenisstraf ook een verplichte taakstraf en laat hun zwerfafval opruimen en laat ze een verplichte training sociale vaardigheden volgen !
  Deze klojo’s hebben een keiharde heropvoeding nodig.

  Net als een verplichte LEMA cursus voor alcohol en verkeer kan er dus ook een verplichte cursus criminaliteit en maatschappij samengesteld worden !

  Een verplichte cursus kan de bewustwording bevorderen.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES