dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieposten zonder vervoer vanwege intrekken COVID-19 dienstvoertuigen

Politieposten zonder vervoer vanwege intrekken COVID-19 dienstvoertuigen

-

Does Travel - naar Suriname

Haast alle regio’s in Suriname waren de afgelopen periode voorzien van COVID-19 dienstvoertuigen. Met het versoepelen van de maatregelen werden deze voertuigen ingezet voor de politie surveillance. De voertuigen moesten afgelopen dinsdag echter ingeleverd worden bij de Politieacademie voor verdere distributie.

Door de intrekking is de surveillance in verschillende gebieden nu stopgezet. Hierdoor kunnen tenminste twee politiebureaus, die het ontzettend druk hebben te weten politieressort Latour en politieressort Nieuwe Haven, niet meer adequaat uitrukken omdat deze politiestations niet over dienstvoertuigen beschikken.

De samenleving die onder deze ressorten valt, wordt de dupe hiervan wanneer er hulp van de politie nodig is.

Beide politiestations hebben elk twee dienstvoertuigen, echter zijn die prowagens vanwege technische redenen al enige tijd voor reparatie bij de garage. Wanneer die gerepareerd zullen worden is vooralsnog onduidelijk. Vernomen wordt dat alle dienstvoertuigen mankementen vertonen vanwege constant inzetten en uitrukken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. dat die voertuigen in reparatie in een garage staan , nou die staan er al jaren , nooit geen onderhoud gehad en de agenten werkten toen niet ze zaten de gehele dag te luieren


  gemodereerd
 2. Door de intrekking is de surveillance in verschillende gebieden nu stopgezet. Hierdoor kunnen tenminste twee politiebureaus, die het ontzettend druk hebben te weten politieressort Latour en politieressort Nieuwe Haven, niet meer adequaat uitrukken omdat deze politiestations niet over dienstvoertuigen beschikken.
  ============
  Alweer de voortzetting van het slechte beleid van de incompetente minister Amoksie. Juist in die centraal gelegen ressorten zijn deze voertuigen hard nodig om achter de criminelen te gaan. Nu gaan deze ingetrokken voertuigen privé gebruikt worden door een paar hoge pieten binnen het politiekorps.


  gemodereerd
 3. Dus de criminelen hebben vrij spel???
  Mooi is dat.
  Gaan de auto’s naar hun vriendjes??
  Geef ze een ambulance


  gemodereerd
 4. Aan volgautos, compleet met zwaailicht en sirenes voor de colonnes van hoogwaardigheidsbekleders (en hun kinderen van en naar Zanderij), green gebrek.


  gemodereerd
 5. 🤯 Make it make sense 🧐

  Zo, oen gi m’a langa uitleg fa a NU heersende macht e doe alasani in landsbelang, in 4,3,2…

  🎬 🎥


  gemodereerd
 6. Laat ze de auto’s van de ministeries verminderen en politie auto’s aanschaffen daar zijn ze echt nodig. Het kan toch niet zo zijn dat deze belangrijke dienst geen auto’s tot hun beschikking hebben en de ministers wel laat de ministers gaan carpoolen of hun eigen auto’s aanschaffen


  gemodereerd
 7. Anderzijds vraag ik me ook af, waarom er een poos terug weer een klasje is geslaagd om als popo ad slag te gaan, terwijl ze niet eens vrij kunnen bewegen, om het werk als politie persoon te kunnen doen. Waarom zijn al deze mensen dan nodig?

  Downsizen!

  Fietsen, zijn sommige te goed voor. Lopen, zijn ze te vadsig voor (maar angri e kier deng😂😅) Een paar van ze, kunnen met onbetaald verlof, tot nader orde. Werken kunnen ze toch niet.


  gemodereerd
 8. Treurig om t lezen. De ‘heren” van de regering en de big dagoes van de ministeries en ministers beschikken over een voertuig van de overheid. Deze voertuigen staan 24 uur ter beschikking van de functionarissen. Kunnen deze voertuigen niet ter beschikking worden gegeven aan de politie?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES