woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerker bettingshop vergokt 39.500 SRD om kasverschil aan te zuiveren

Medewerker bettingshop vergokt 39.500 SRD om kasverschil aan te zuiveren

-

De 19-jarige Awinash M. is woensdag na te zijn ontboden door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden en in verzekering gesteld wegens verduistering van 39.500 SRD van zijn werkgever.

Deze jongeman was werkzaam bij een bettingshop aan de Welgedacht B weg in Suriname. Op 28 april merkte hij een kasverschil van 500 SRD. Om dit bedrag aan te zuiveren vergokte hij in totaal 39.500 van zijn werkgever.

Hij stelde nadien zijn werkgever, die zich op dat moment in het buitenland vertoefde, via WhatsApp op de hoogte van wat hem was overkomen. Als reactie gaf de werkgever hem aan, dat hij het verschuldigd bedrag terug moest betalen. Op zijn beurt antwoordde Awinash, dat hij niet in staat is om het bedrag terug te betalen. Ook gaf hij te kennen, dat hij niet voor zijn werkgever zou werken. Nadien blokkeerde hij zijn werkgever overal.

Bij terugkomst in Suriname deed de benadeelde aangifte bij de politie, die op haar beurt de verdachte heeft ontboden op het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in Awinash in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Hij heeft bij het wisselen misschien een fout gemaakt, vervolgens paniek, daarna zag hij maar 1 oplossing namelijk gokken om die lousy 500 weer recht te trekken, maar zoals we allemaal weten met gokken ga je niet winnen
  kijk maar naar de periode onder bouterse, hij heeft er een klotebende van gemaakt, zijn schootzoon of is het schrootzoon is gevlucht en de achterlijke aanhang juicht, vervolgens gokt het volk erop dat het niet weer zal gebeuren dat het nu beter zal gaan. en ze gaven hem nog 5 jaar de kans om verder te stelen en nog meer vriendjes te benoemen om nog meer advizeurs te benoemen we weten allemaal ook die achterlijke zwijnen hier.
  Het land is naar zn moer geholpen
  gemodereerd

 2. een 19 jarige met zoveel geld om laten gaan? in suriname?
  dat is gewoon vragen om problemen
  een verantwoordelijke volwassene vinden is al een probleem, laat staan een broekie die net komt kijken
  blijft lachwekkend om die gok-verslaafden te zien, en de regering vind het allemaal best
  gemodereerd

 3. Awinash beta, je tumne kya kardia. In plaats van op school zit je nu met andere criminelen in de cel. Luister beta, je bent nog jong en zou een studie kunnen volgen en een goeie baan zoeken. Dit zal wel een les voor je zijn. Ik hoop dat de politie met dit soort jongeren die onbewust in de fout gaan coulant zal optreden. Een leerzame taakstraf zou op zijn plaats. De politie moet de cellen vrijhouden voor de echte criminelen. Maar tja, de politie in Suriname zit onderling zelf in knel, hoe gaan ze zulke jongeren kunnen begeleiden.
  gemodereerd

 4. haha, deze man steelt van zijn baas en meldt het hem ook nog. Dat is lef hebben
  Hij steelt minder dan boefdraad en bouterse, maar heeft wel meer lef
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES