Man wil onschuldigen kappen ‘omdat zijn vijanden wisi voor hem hebben gezet’

8
Man wil onschuldigen kappen 'omdat zijn vijanden wisi voor hem hebben gezet'

De 25-jarige Godfried B. is woensdagavond door de politie in Suriname aangehouden, nadat hij getracht had een koppel op een bromfiets te kappen met een houwer. Dit gebeurde gisteravond omstreeks 19.30 uur aan de Pater de Kortstaart in het district Coronie.

De bestuurder van de bromfiets wist erger te voorkomen, door snel uit te wijken en met een snelheid weg te rijden. Hij deed daarna aangifte bij de politie van Coronie, die na goed speurwerk de verdachte dezelfde avond wist aan te houden.

Godfried verklaarde bij zijn aanhouding het koppel met een houwer te hebben aangevallen, ‘omdat zijn vijanden wisi voor hem hebben gezet, waardoor hij steeds onschuldigen aanvalt’. De man schoof zijn handelingen af op ‘boze geesten’, die zijn vijanden op hem hebben afgestuurd.

Na afstemming met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie is Godfried in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. O.M stuur hem naar santo-boma daar zitten genoeg van die boze geesten, op hem te wachten.
  Dat zal hem leren om onschuldige mensen aan te vallen.
  gemodereerd

 2. Verzoek gelast opsporing naar die boze geesten. Hou m tot die tijd maar vast jere.
  gemodereerd

 3. Een exorcist met een grote knuppel of balata kan hem helpen.door de boze geesten uit hem te slaan.
  gemodereerd

 4. Hij wilde ze zeker beroven a beest…..fom ing nanag wan prasara sibi mek a kies ing srefie …die boze geesten gaan meteen weg…smijt hem daarna de cel in want is gewoon een ordinaire rover
  gemodereerd

 5. Hij heeft de verkeerde wisi gekregen.Hij zou juist zijn vijanden moeten kappen. Grote leugenaar, die ten onrechte boze geesten de schuld wil geven.
  Mamba je hebt gelijk. De celgenoten van Santo Boma drijven de boze geesten binnen no time niet door ex- maar door inorcist uit zijn lichaam en dan is hij ook binnen no time genezen. Hoe dat gebeurt laat ik graag aan jouw fantasievermogen over
  gemodereerd

 6. Ik ken ook veel in nederland mannen en vrouwen doen aan sex voodoo en mastrubatie vooral antillianen met voodoo spierballen en met mix roze geit ik heb in mij omgeving ook, ik wil verse paarde plas in hun gezicht gooien hun doen voodoo in slaap vroeg in de ochtend voodoo ratten ook in nl. Losse tanden veel beter dan spuit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.