maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgressieve taxichauffeur kapt man met houwer aan hoofd

Agressieve taxichauffeur kapt man met houwer aan hoofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een agressieve taxichauffeur heeft een 27-jarige man dinsdagavond met een houwer gekapt aan zijn hoofd. Dit gebeurde omstreeks 21.00u aan de Dr. Sophie Redmonstraat in Suriname.

Het begon met een woordenwisseling tussen het slachtoffer en de taxichauffeur, welke uitmondde in een kappartij. De verdachte pakte een houwer en bewerkte het slachtoffer daarmee. De man raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

Volgens de aanwezige taxichauffeurs van Ondrobong, is de verdachte pas bij het taxibedrijf ingeschreven. Hij was eerder werkzaam bij een ander taxibedrijf in de omgeving, maar werd vanwege zijn agressief gedrag daar verwijderd.

Na de kappartij werd de politie van Nieuwe Haven ingeschakeld, maar deze kon vanwege vervoersprobleem niet uitrukken. Zij beschikt thans niet over een dienstvoertuig.

De politie van Centrum ging ter plaatse voor onderzoek. Voor de komst van de wetsdienaren had de verdachte de plaats reeds verlaten. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. dit zijn geen taxichauffeurs maar criminelen , deze ongedierte zal jou ook beroven , dus verdelgen dat spul


  gemodereerd
 2. De laatste tijd is het gebruik dat de politie misdadigers na een ernstige waarschuwing gewoon laat lope, maar nu de politie geen auto heeft om de verdachte persoonlijk op te zoeken, zullen ze hem, nadat ze hem telefonisch een ernstige waarschuwing hebben gegeven, verder gewoon met rust laten.


  gemodereerd
 3. Goed voorbeeld doet goed volgen.

  ‘Na de kappartij werd de politie van Nieuwe Haven ingeschakeld, maar deze kon vanwege vervoersprobleem niet uitrukken. Zij beschikt thans niet over een dienstvoertuig’.

  Een grote schande is het


  gemodereerd
 4. Keizerstraat is dichterbij, waarom moest nw haven komen??
  Hoe kan zo een groot complex geen wagen hebben??
  Chan hft bij de pokitie gezegd dat geld geen probleem is, waarom koopt hij geen wagens voor het korps??


  gemodereerd
 5. Hoe vaak wordt er een taxi chauffeur niet beroofd, en anders om ???????
  Het is gewoon een bavianen gedrag !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. ‘Na de kappartij werd de politie van Nieuwe Haven ingeschakeld, maar deze kon vanwege vervoersprobleem niet uitrukken. Zij beschikt thans niet over een dienstvoertuig. De politie van Centrum ging ter plaatse voor onderzoek. Voor de komst van de wetsdienaren had de verdachte de plaats reeds verlaten. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt’. 😤

  Ik denk dat het tijd wordt voor cctv camera’s op de meeste openbare plekken.

  Laten wij maar alles uitzenden onder de noemer Surinams funniest video’s, en geld verdienen, want dit is echt te gek aan het worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES