vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAanrijding tussen twee auto's nadat bestuurder geen voorrang verleent

Aanrijding tussen twee auto’s nadat bestuurder geen voorrang verleent

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen twee voertuigen woensdag in het centrum van Paramaribo, zijn beide auto’s tegen paaltjes op het trottoir geëindigd. Het verkeersongeval vond plaats op de kruising van de Maagden- en de Steenbakkerijstraat.

Het grijs gelakte voertuig reed over de Maagdenstraat richting de Knuffelsgracht. Het wit gelakte voertuig reed over de Steenbakkerijstraat richting de Waterkant. Bij het naderen van de kruising verleende de witte auto geen voorrang aan het verkeer op de Maagdenstraat, met de aanrijding als gevolg.

Politie centrum kwam ter plaatse voor onderzoek. Beide voertuigen zijn met de sleepwagen weggesleept. De bestuurder van het wit gelakte voertuig zal de schade moeten vergoeden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Autorijden in Su is geen pretje. Ben net terug en kan erover meepraten. Teveel verkeershufters, mensen die de verkeersregels aan hun laars lappen of die helemaal niet kennen. Autobestuurders zonder rijbewijs, worden alleen beboet en mogen gewoon verder rijden. Autorijden in Su is spelen met je leven….


    gemodereerd
  2. Voorrang verlenen wat is dat voor veel Surie’s, ze weten nog geen eens wat dat inhoud!! @ Flyer: Wil je dit eerst corrigeren, voordat de redactie dit gaat plaatsen ??
    Jij bent immers de taal purist hier, zodoende moet jij het doen. ”Je bent immers volmaakt”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES