dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVernietigen vaten met Ketamine mislukt

Vernietigen vaten met Ketamine mislukt

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vorige week geprobeerd om tientallen vaten met ketamine te vernietigen in een district. In eerste instantie werd geprobeerd om het verdovende spul middels een verbrandingsoven te vernietigen en later met oude banden.

Geen van de twee pogingen om het verdovingsmiddel te vernietigen slaagden. De vaten werd daarom terug gebracht naar Paramaribo.

Ketamine is een verdovingsmiddel dat ook als recreatieve drug wordt gebruikt. De vaten met ketamine zijn afkomstig van een zending die in 2017 door Narcotica Brigade in beslag was genomen. Ze waren opgeslagen bij de economische controle dienst (ECD).

Een deel van de vaten werden daarna uit een container ontvreemd door tot nog toe onbekende personen. Hoe de hoeveelheid verdovingsmiddel nu vernietigd zal worden, is nog niet duidelijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Hoe vernietigt men Ketamine in het buitenland? De Surinaamse politie kan dat, in deze tijd van Internet, toch makkelijk vragen aan hun Nederlandse of Amerikaanse collega’s en die zullen die kennis maar al te graag willen delen met hun Surinaamse collega’s, die hoeven dus niet zelf het wiel (met oude autobanden) uit te vinden.


  gemodereerd
 2. ‘De vaten werd daarom terug gebracht naar Paramaribo. Een deel van de vaten werden daarna uit een container ontvreemd ::door tot nog toe onbekende personen::‘. EN IK BEN MAXIMA!

  De incompetentie is toch om je te schamen. En dat noemt zich politie? In verbrandingsoven lukte het niet🤯? Fa dang? Na krofaja deng gebruik, foe bron deng noh?

  Waarom wordt deze incompetentie belicht in het nieuws? Blij te weten, daar niet van. Maar wat zit hier achter? Zo voor schut staan wil niemand.


  gemodereerd
 3. Wat een klungelige poging van KPS. Ff serieus….zijn er geen protocollen hoe spullen moeten worden vernietigd?? Ik snap het niet. blijkbaar zijn door dit klungelig gedrag zoveel schadelijke stoffen vrij gekomen die nare gevolgen kunnen hebben voor de mensen die daar aanwezig waren.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES