woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerker bedrijf gewond na ongeval met pallet

Medewerker bedrijf gewond na ongeval met pallet

-

Een medewerker werkzaam bij een postbedrijf in Suriname, raakte dinsdagmorgen gewond na een ongeval met een pallet. Dit gebeurde omstreeks 10.30u aan de Industrieweg Zuid.

Volgens de politie was een arbeider bezig met werkzaamheden, toen een beladen pallet op hem terechtkwam en hij gewond raakte. De politie van Livorno kreeg de melding van het bedrijfsongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

Het slachtoffer was voor de komst van de politie reeds naar het ziekenhuis vervoerd. Hij liep vermoedelijk een breuk aan zijn linkerarm op.
Het is onduidelijk hoe de werknemer er aan toe is.

Waterkant.Net maakte telefonisch contact met het bedrijf, maar men was niet bereikbaar voor commentaar.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Heel veel bedrijven in Suriname werken niet volgens de veiligheidsvoorschrijften…..hebben veelal kapotte apparaten….heen heftrucs…die jongens moeten alles zelf tillen etc etc ….wordt tijd dat arbeidsinspectie goed gaat controleren. En geen tjoekoe moet nemen van de bazen. Sommige arbeiders worden gedwongen binnen de kortste keren weer te gaan werken en anderen worden zelf ontslagen na een bedrijfsongeval ondanks ze heeeeeel lang moeten revalideren en soms wel blijvend letsel overhouden. Helaas kunnen ze in suriname bergens terecht want bijna alle organisaties zijn corrupt..
    gemodereerd

  2. de arbeidsinspectie hier kun je niet vergelijken met die van Nederland , hier is het een papieren iets , je hoort ze niet en je ziet ze niet
    ze moeten hier in Suriname een Arbowet maken en iedere werkgever zal zich daar aan moeten houden en als er een bedrijfsongeval plaats vind , dan moet de arbeidsinspectie het bedrijfsongeval onderzoeken
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES