maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCommissaris Seedorf houdt inbrekers samen met politie Paranam aan

Commissaris Seedorf houdt inbrekers samen met politie Paranam aan

-

Does Travel - naar Suriname

Commissaris van politie Henry Seedorf heeft gisteren in samenwerking met politie Paranam, twee verdachten in de kraag gevat die ingebroken hadden bij het Clarence Seedorf sportcomplex aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. Het gaat in deze om de 17-jarige Johan B. en de 38-jarige Jurmen A.

De ex-waarnemend korpschef zegt in gesprek met Waterkant.Net, dat er vanwege de reeks van inbraken bij het sportcomplex verborgen camera’s waren opgesteld. Al die andere keren hebben dieven inboedel en alles wat met koper te maken had, weggedragen. Er werd flink huisgehouden door de inbrekers.

Gisteren rond 00.00u zag de commissaris van politie op de verborgen camera’s drie verdachten op het sportcomplex, die probeerden de deuren van het gebouw weg te nemen. Na de ontdekking reed hij er naar toe en vroeg daarbij ondersteuning van twee agenten. Dit resulteerde in aanhouding van beide verdachten. Ze werden op heterdaad betrapt.

Het lukte Seedorf samen met de politie van Paranam om twee van de drie verdachten ter plaatse te arresteren. De derde zag zijn kans schoon om weg te vluchten. Beide verdachten zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt er gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Geachte commissaris Seedorf. Wat gaan jullie met deze criminelen doen. Een week opsluiten en lekker eten geven. En daarna begint het opnieuw. Waarom hebben jullie niet gericht geschoten. Het komt nooit goed met zulke criminelen. Het staat op hun gezicht geschreven. Kijk maar zelf goed.


  gemodereerd
 2. Hoe gaat dit probleem opgelost worden, mi gado’s mi jezus?

  Hoe & wanneer gaat de mindset van deze mensen veranderen?


  gemodereerd
 3. als je de twee inbrekers de duimschroeven aan laat draaien , nou ze zullen zo de naam van de derde geven en het adres


  gemodereerd
 4. Ik ben al een oudelul. Maar vroeger, in de jaren1953 en later, was het rustig en veilig. Je kon overal naar toe, je kon je huis openlaten, niemand ging naar binnen.( Haha,, er was ook niets te jatten). Maar omstreeks 1973 begonnen de zware djoekaboys naar de stad te komen. Omstreeks 1980 werd het erger. Nu is het triest.


  gemodereerd
 5. Mooie vangst van de commissaris en goede samenwerking in suriname in nl zou niet mogelijk de klote hindoestaan agent in nl zou meteen hard hysterische schreeuwen van je bent creolen aan het discrimineren en demoniseren vaak gehoord ook persoonlijk ook met witte agenten die met hindoestanen agenten samen lopen. Ik heb het zelf meegemaakt in nederland maar in suriname anders. Mooie vangst commissaris proficat!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES