dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameBIZA ervaart acties bond CBB als niet bevorderlijk

BIZA ervaart acties bond CBB als niet bevorderlijk

-

Does Travel - naar Suriname

De handelingen van de Bond van Ambtenaren bij de Bevolkingsadministratie Suriname (BABS), onder leiding van Donovan Grep, worden als niet bevorderlijk ervaren binnen het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). Het ministerie van Binnenlandse Zaken (BIZA) merkt op dat de vakbond eerder al zonder succes in actie was gekomen. “Het doel om de dienstverlening bij het CBB te doen stagneren is wederom niet gehaald. Bij beide acties heeft de dienstverlening normaal voortgang gehad.”

BIZA-minister Bronto Somohardjo is de ambtenaren en staf van het CBB erkentelijk voor hun inzet en is ermee ingenomen dat zij niet zijn meegegaan in de opstelling en handelingen van bondsvoorzitter Grep. Het stemt de bewindsman goed dat de ambtenaren hebben geluisterd naar de oproep van CBB-directeur Anastatia Kanapé-Pokie om de dienstverlening niet te stagneren. Minister Somohardjo vindt deze oproep meer dan terecht. Directeur Kanapé-Pokie behoort tot de groep harde werkers binnen het CBB en verdient alle ondersteuning. De dienstverlening vindt volgens hem normaal voortgang.

De bewindsman trekt de legitimiteit van de bond onder leiding van Grep in twijfel, daar ook bestuursleden waaronder dhr. Deel als leidinggevende van BVB Sipaliwini aan de dokter Sophie Redmondstraat, geen gehoor zouden hebben geven aan oproepen van deze bond. Minister Somohardjo zegt dat er geen sancties komen voor de groep ambtenaren die wel hebben meegedaan met de acties. Dat geldt indien zij zich weer normaal op het werk aanmelden. Voor zij die zich niet op het werk aanmelden, zullen mogelijkheden bekeken worden om hen elders in te zetten binnen de overheid. Dit in het kader van de Public Sector Reform.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Tijd voor een nieuw kapsel (i volg of i no volg, dadaa!)

  😉🤓😎


  gemodereerd
 2. Nee, Minister Bronto Somohardjo, dus omdat het niet gaat zoals je het graag had willen zien, krijgt iemand functie elders? Anders krijgen ze ontslag? Hoezo? Waren ze toen niet geschikt, nu niet geschikt? En over 3 jaar zit iemand anders op jouw positie, die hetzelfde doet, en zij werken daar nog steeds? Hmmm heel bevorderlijk. Maarja, ik als ongeschoolde zal het wel verkeerd begrijpen. Klinkt als vriendjespolitiek, klinkt als dictatuur. Zeg me het maar. Ben benieuwd.


  gemodereerd
 3. Grep voelt zich sterk doordat hij van VHP kamp is. Stomme zwarte aap. Jij en cedric zijn gatlikkers


  gemodereerd
 4. wat jij kan , kan ik beter haha. , wat een naam jij zal wel nooit een paspoort kunnen aanvragen bij de gemeente Amsterdam
  en die bond steunt die spookambtenaren en die duizenden die jou baasje ddb net voor de verkiezingen daar heeft neergezet en zonder enige kennis , de minister had al die lui al in augustus 2020 eruit moeten gooien , en jij bent net zo’n nietsnutter


  gemodereerd
 5. Deze Kronto Somohardjo zoekt steeds de confrontatie op met de vakbond. Dat geeft aan dat je onvoldoende kwaliteiten hebt om leiding te geven. Hij gedraagt zich steeds meer als een dictator. En zoals gewoonlijks doet de president niets hieraan, want hij gaat vrolijk door met zijn show om commissies te benoemen. Dat is prudent beleid van de huidige regering. In DNA is het weer een show, zodra de regering het heet krijgt onder hun kont, dan is het steeds “a no mie”, is de schuld van de voorgangers.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES