maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeg Bigi Pokia in deplorabele staat; bewoners barricaderen doorgang

Weg Bigi Pokia in deplorabele staat; bewoners barricaderen doorgang

-

Does Travel - naar Suriname

De weg naar Bigi Poika in Suriname, werd maandag vanaf 10.00u gebarricadeerd door bewoners. De weg verkeert in deplorabele staat, zoals ook op onderstaande foto te zien is.

Volgens een bewoner van Bigi Poika is men de situatie al meer dan zat. Er komt maar geen oplossing. De vele trucks met houtblokken maken de weg onbegaanbaar. De schoolbus blijf hierdoor steeds vast zitten in de diepe kuilen, waardoor deze al een tijdje niet meer rijdt.

De bewoners willen een structurele oplossing hiervoor.

Naar verluidt blijf de weg afgesloten voor het verkeer vanuit Paramaribo naar Bigi Poika. Het verkeer van Bigi Poika richting Paramaribo krijg wel doorgang.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. klopt ai na miiii , de bewoners van Bigi Pokia moeten met bussen vol naar leonsberg gaan en de bewoner daar aanspreken , die bewoner heeft die houtconcessies gegeven aan de chinezen , en die chauffeurs van de houtrucks zal het een worst wezen , zij moeten het rondhout naar de haven brengen en dat het snel naar china gaat


    gemodereerd
  2. Alle wegen in Surbabwe zijn om te huilen. De wegen die in goede staat zijn, kun je op een hand tellen. De staat van de wegen is verschrikkelijk en levensgevaarlijk!
    Het is constant gaten lappen met grind en zand. Na een regenbui is alles verdwenen en kan men opnieuw beginnen. Pure wasting time werkverschaffing!
    De jarenlange rooftocht van didibrie en consorten is goed te merken!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES