Vier arbeiders schoonmaakbedrijf verdacht van verduistering apparaten

5
Gevangenis
Voorbeeldfoto

In Suriname zijn Fabiene S.(23), Timothy E. (24) Fai C.(25) en Rodney B.(38) maandag ontboden door de politie van Livorno, nadat hun werkgever aangifte tegen hen deed van verduistering van schoonmaak apparaten.

De benadeelde merkte op dat een aantal van de apparaten nergens te vinden waren. Hij stelde een onderzoek in en ontdekte dat deze arbeiders voor het laatst met de desbetreffende apparaten hadden gewerkt.

Na de ontdekking stapte hij naar de politie en deed aangifte. Het viertal werd gisteren ontboden op het politiebureau van Livorno. Bij een ingesteld onderzoek werden een paar van de verdwenen apparaten bij de verdachten teruggevonden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden drie van hen in verzekering gesteld. Één werd na ernstige waarschuwing heengezonden.

5 REACTIES

 1. Ik kan me niet voorstellen dat je spullen, die van iemand anders zijn, zou willen stelen en het is al helemaal niet te begrijpen wanneer die spullen van iemand, die je persoonlijk kent, b.v. je collega of werkgever, zijn..’Fufuru beest’.
  gemodereerd

 2. Het niet integere Surinaamse volk, al 40 jaar. Geen idee waarom deze tendens in stand wordt gehouden
  gemodereerd

 3. Mooie gedachte hierachter. Deze vier dachten: mijn baas is rijk en van hard werken wordt je niet rijk, wij beginnen dus voor onszelf.
  En aangezien niemand in ons wilt investeren laten wij onze baas dat gedwongen doen. Iemand heeft toch ooit gezegd: Daar waar je werkt is daar waar je moet eten.
  gemodereerd

 4. Deze losers zullen met open armen
  Ontvangen worden in satoboma.
  Daar hebben ze heel veel schoonmaken nodig. En natuurlijk ook kopjes wassers.als je snapt wat ik bedoeld.😉kokko sjuul é Wakti din.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.