zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameIn vrijheid gestelde verdachte bedreigt politiemannen met de dood

In vrijheid gestelde verdachte bedreigt politiemannen met de dood

-

Does Travel - naar Suriname

De 47-jarige Rashaad M. die nauwelijks vijf dagen geleden in vrijheid werd gesteld door justitie, heeft zich afgelopen weekend wederom schuldig gemaakt aan een strafbaar feit. Hij bedreigde twee politieambtenaren in Suriname met de dood, tijdens hun optreden op het oud veerplein te Meerzorg. Ook zou hij de politiemannen hebben beledigd en de openbare orde hebben verstoord.

De man werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

Deze verdachte was op 5 mei ook al ingesloten wegens mishandeling van zijn vrouw. Hij werd op dinsdag 10 mei met een ernstige waarschuwing in vrijheid gesteld. Vijf dagen na zijn invrijheidstelling ging hij weer in de fout, door de openbare orde te verstoren en politieambtenaren met de dood te bedreigen.

In het belang van het onderzoek blijft Rashaad in voorarrest.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. sluit hem voor lange tijd op want hij is een recidivist.
  Voor bedreiging van een politie ambtenaar krijg je in de USA al een hele hoge straf. Moeten ze hier ook invoeren. Het is de laatste tijd meer regel dan uitzondering dat agenten worden bedreigd.


  gemodereerd
 2. Je hoeft toch geen psychiater te zijn om.door te hebben dat Rahsaad geestelijk gestoord is? Ze moeten deze arme man opnemen en behandelen in Colera.


  gemodereerd
 3. Ik zou deze vervloekte beest gelijk om leggen zonder enige vorm van welk proces
  dan ook! ”Dan is er gelijk een saka saka minder”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Er blijven weinig mensen over in Suriname als we te werk gaan als door veel mensen wordt gepropageerd. Ik ben het met Henkes eens.


  gemodereerd
 5. @ JZwartmans , 8 december 1982 werden 15 eerlijke Surinamers door ddb zonder enige vorm van proces geëxecuteerd , en geloof ons de wonden bloeden nog steeds voor de nabestaanden , jij hebt wel gelijk wat deze gek betreft dat zulke figuren zich niet meer in de maatschappij kunnen begeven , een spuitje is genoeg.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES