maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten steken student in halsstreek en rug wegens verklappen over spijbelen

Verdachten steken student in halsstreek en rug wegens verklappen over spijbelen

-

Does Travel - naar Suriname

Een student is afgelopen donderdag na school aan de Pandit Paltan Tewarieweg in Suriname, door vier anderen aangevallen en gestoken aan zijn halsstreek en rug. Dit omdat de verdachten vonden dat het slachtoffer aan de directeur van een middelbare school zou hebben verklapt, dat de studenten tijdens de vrije lesuren wegglippen om alcohol te gebruiken.

Nadat dit bekend was trof de directie maatregelen tegen alle studenten. Dit viel niet in goede aarde bij de studenten, die zich hieraan schuldig maakten. Zij hebben op hun beurt studenten van een andere middelbare school benaderd om rekenschap te vragen aan de ‘verklikker’.

De gebroeders Rinesh R.(18) en Previen R.(21) gingen samen met Dewnarain R.(19) en Sheniel D. (18) in de nabije omgeving van de school, waar het slachtoffer op school zit. Zij hebben hem opgewacht. Bij het zien van het slachtoffer hebben ze hem omsingeld, aangevallen en bewerkt met een scherp voorwerp.

Na de daad verlieten de verdachten de plaats. Het slachtoffer stapte naar de politie en deed aangifte tegen hen. Hij werd met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Na goed speurwerk van de politie van Livorno is het viertal zaterdag opgespoord en aangehouden.

Zij werden voorgeleid bij een hulpofficier, die na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie alle vier verdachten in verzekering stelde.

Het komt de laatste tijd vaak voor dat schoolgaanden gewapend naar school gaan en hun medescholieren daarmee aanvallen zegt de Surinaamse politie. Ze doet een beroep op alle ouders om de schooltassen van hun kinderen vaker te controleren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Poging tot moord…want dit is in goed overleg en goed voorbereid door deze beesten. Opsluiten dus deze toekomstige moordenaars.
  Het wordt tijd dat het rechtssysteem echt gaat werken en alle mogelijke middelen en wetten gebruikt om de criminaliteit in te dammen. Tjé Pptie mentaliteit brengt ons nergens


  gemodereerd
 2. Het valt op dat ze nota bene tijdens schooluren in uniform gewoon winkels en bars binnen stappen om alcohol te kopen. Ik heb het vaak gezien . De Winkeliers verkopen het zonder naar id bewijs te vragen en ze lopen zo de winkel uit en gaan lekker chillen. Maar ja jij kan en mag als volwassene tegenwoordig niets zeggen want je ligt dan al snel daarna in je kist. Maar zuipen tijdens schooluren vinden de leerlingen normaal. Op de eerste plaats is het de taak van de ouders om er wat aan te doen .


  gemodereerd
 3. Wat een stelletje laffe criminelen‼️
  Ala meti e nyan k’saba ma konkoni wan e tyar’ à nem.


  gemodereerd
 4. AAN HET DNA LEDEN VAN SURINAME, SLUIT ALLE SUPERMARKTEN DIE DRANK VERKOPEN EN VOOR AAN JONGE KINDEREN EN STUDENTEN TOT LEEFTIJD 25JAAR. ALLE JONGEREN MOETEN LEGITIMEREN, VERKOOP DE SUPERMARKT OF SLIJTERIJ TOCH DAN EEN FIKSE BOETE.
  MAAK RECLAME MET EEN ZWERVER DIE ALLES KWIJT GERAAKT IS DOOR DRANK. HANG BIJ ELK SUPERMARKT EEN GROTE PAMFLET DRANK MEER KAPOT DAN HET WAARD IS. SUPERMARKTEN MOGEN GEEN GEKOELDE ALCOHOLISCH DRANK VERKOPEN. WORDT DE DRANK GENUTTIGD VOOR ZIJN WINKEL EN DE BETRAPT DAT, DAN FIKSE BOETE BETALEN DOOR DE WINKELIER EN DE KOPER. ELK SUPERMARKT EN BARCAFE ZIJN VERPLICHT EEN VERGUNNING AANVRAGEN VOOR TERRAS EN OOK VOOR HYGIËNE.

  OOK OP SCHOLEN MOET EEN SCAN APPARAART AANWEZIG ZIJN. HEBBEN KINDEREN EEN TUSSEN UURTJE DAN ZIJN ZE VERPLICHT TE MELDEN BIJ DE CONCIËRGE, DE CONCIËRGE NEEMT ZE MEE NAAR DE BIBLIOTHEEK DAAR KUNNEN DE KINDEREN VERDER STUDEREN. ZIJN DE KINDEREN DE BIBLIOTHEEK ONTVLUCHT EN DE CONCIËRGE IS ACHTERGEKOMEN ZIJN VERPLICHT EEN BLAASTEST TE DOEN.

  Goh, deze kinderen denken dat ze zelf rechter zijn. Misschien moeten sommige ouders zo hard werken om hun te laten studeren en de maken ze een misbruik van. Jongens, ik kan je garanderen dat geen enkele ouders willen dat hun kind een alcoholist wordt of een crimineel. Je vrienden zijn moment opname. Je schooldiploma’s en alle andere opleiding zal jouw toekomst. Vrienden die met elkaar menen zal je helpen en steunen met leren en NIET MET DRANK. JONGEREN NEMEN EEN VOORBEELD VAN HUN OUDERS. SOMMIGE ZIEN DAT HUN OUDERS HARD WERKEN EN ELKAAR RESPECTEERT EN SOMMIGE GEBRUIKEN VEEL ALCOHOL WAAR DE KINDEREN BIJ ZIJN EN GÉÉN RESPECT HEBBEN VOOR ZIJN KINDEREN EN WEDERHELFT. MAAK JE SCHOOL AF EN BLIJFT STUDEREN TENZIJ HET MOGELIJK IS. ZOEK EEN BAAN WAAR JE OOK VERDER KAN GAAN GROEIEN. DOE HET VOOR JEZELF EN VOOR JE OUDERS. OP EEN DAG ZAL JEZELF AFVRAGEN IS DE DRANK MEER WAARD DAN AL M’N OPLEIDING? DE DRANK MAAKT VEEL KAPOT, SOMMIGE ZIJN BEDELAARS GEWORDEN OF ZE ZITTEN IN EEN AFKICK KLINIEK OF IN DE GEVANGENIS. EN DEGENE DIE EEN DIPLOMA OP ZIJN ZAK HEEFT, HEEFT BAAN, HUIS, AUTO EN ELKE DAG EEN BORDJE ETEN OF EEN CARRIÉRE IN HET BUITENLAND. DRANK MAAKT MEER KAPOT DAN HET NODIG IS.

  VOOR VELE OUDERS, U BENT EEN VOORBEELD VOOR UW EIGEN KIND, HET MAATSCHAPPIJ VAN TEGENWOORDIG MAAKT VEEL KAPOT. ALS UW KINDEREN WILLEN DRINKEN MOETEN ZE THUIS DOEN WAAR JULLIE BIJZIJN. PRAAT VEEL MET UW KINDEREN, WEES OPDAT MOMENT EEN GOEIE VRIEND I.P.V. EEN OUDER.

  VOOR JONGE OUDERS ALS U EEN KINDERFEEST GEEFT SCHENK GEEN ALCOHOL OP EEN KINDERFEEST,
  I.P.V. EXTRA UITGAVE VOOR STERKE DRANK, GEEF EEN PARTY MET BRUNCH EN AVONDETEN OF NEEM JE GASTEN MEE NAAR COLA KREEK, PICKNICK, BOSWANDELING MET PUZZLE.


  gemodereerd
 5. Zozo‼️Voortaan altijd voornamen plaatsen. Dat geeft meer duidelijkheid‼️Begrepen ⁉️Ala meti e nyan kasaba. Konkoni wan e tyar e nem.


  gemodereerd
 6. Ieder keer lees ik dat hij of zij met een visum verwezen is, kunnen ze dat niet gewoon een verwijsbrief noemen. Een visum krijg of vraag je toch aan als je gaat reizen. Of denkt men bij de politie dat de mensen voorgoed op reis gaan als ze naar de SEH of AZC gaan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES