dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP schiet bromfietsdief neer bij aanhouding 

RBTP schiet bromfietsdief neer bij aanhouding 

-

Does Travel - naar Suriname

De 22-jarige Navada A. is zondagavond beschoten bij zijn arrestatie aan de Abroewaweg in Suriname. Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) schoten na herhaaldelijke waarschuwingen gericht op de man, die op de vlucht was geslagen.

Navada werd gezocht wegens diefstal van een aantal bromfietsen. Afgelopen zaterdag ontvreemde hij weer een bromfiets bij de Hermitage Mall, in het politieressort Uitvlugt. Zondag in de vooravond werd de verdachte gesignaleerd aan de Indira Gandhiweg. Toen hij de politie zag nam hij de benen en rende een erf op.

Uiteindelijk belandde hij aan de Abroewaweg te Latour, waar de politie enkele waarschuwingsschoten loste. De verdachte zette zijn vlucht voort, waarna de sterke arm genoodzaakt was gericht op hem te schieten.

Hij werd hierbij in zijn onderrug geraakt en is per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp overgebracht. De neergeschoten verdachte is daar onder politiebewaking opgenomen. Zijn gezondheidstoestand is stabiel zegt de Surinaamse politie.

Ook de heler van de gestolen bromfiets van de Hermitage mall is zondag  aangehouden. Het gaat in deze om de verdachte Akaash N. (21). De gestolen bromfiets is bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Beide verdachten blijven aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Abroeaweg is in de Nieuwweergevondenweg
    Goed werk RBT…ga zo door alleen een ander keer…anders schieten dat niemand meer last hft van deze beruchte bromfietsdief


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES