dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNeergeschoten verdachte bromfietsdiefstallen overleden in ziekenhuis

Neergeschoten verdachte bromfietsdiefstallen overleden in ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

De 22-jarige Navada A., die zondagavond neergeschoten werd bij zijn arrestatie aan de Abroewaweg in Suriname, is in de vroege ochtend van maandag overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) schoten na herhaaldelijke waarschuwingen gericht op de man, die op de vlucht was geslagen

Navada werd gezocht wegens diefstal van een aantal bromfietsen. Afgelopen zaterdag ontvreemde hij weer een bromfiets bij de Hermitage Mall, in het politieressort Uitvlugt. Zondag in de vooravond werd de verdachte gesignaleerd aan de Indira Gandhiweg. Toen hij de politie zag nam hij de benen en rende een erf op.

Uiteindelijk belandde hij aan de Abroewaweg te Latour, waar de politie enkele waarschuwingsschoten loste. De verdachte zette zijn vlucht voort, waarna de sterke arm genoodzaakt was gericht op hem te schieten.

Hij werd hierbij in zijn onderrug geraakt en is per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp overgebracht. De neergeschoten verdachte was daar onder politiebewaking opgenomen. Rond 03.00u overleed hij ten gevolge van de opgelopen schotverwonding.

Ook de heler van de gestolen bromfiets van de Hermitage mall is zondag  aangehouden. Het gaat in deze om de verdachte Akaash N. (21). De gestolen bromfiets is bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Akaash blijft aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Opgeruimd staat netjes. De rest volgt nog. Good job police. De volgende keer waarschuwing schot maar meteen opruimen. Want het kost de staat en de belasting betalers veel geld voor dit soort parasieten.


  gemodereerd
 2. Het gaat de goeie kant op; Suriname is een klein beetje veiliger geworden.


  gemodereerd
 3. Politie had Akaash ook moeten opruimen want de heler maakt de dief!
  Akaash een hardwerkende ondernemer?
  Mi mars Papa!


  gemodereerd
 4. Weer een nietsnutter minder, elke dag 1 is 365 op jaar basis en dat is, een
  goede prognose. ”Ik juich het toe”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Jammer voor de nabestaanden die nu moeten opdraaien voor de begrafeniskosten. In elk geval eentje minder.
  Alhoewel, het lijkt er wel op dat bij elke crimineel die komt te overlijden er twee bijkomen.


  gemodereerd
 6. Als hij niet was gestorven was hij gehandicapt geraakt en alsnog een zorglast voor het volk.


  gemodereerd
 7. Je kunt je afvragen als al die bromfietsen, een leven waard waren.


  gemodereerd
 8. De meeste doden in het verkeer heeft iets te maken met een bromfietser.
  Dus deze jongen heeft heel veel levens gered. Door die brommers weg te halen.
  Aldus de heler.
  Stof tot nadenken .


  gemodereerd
 9. het is voor het eerst dat de heler is aangehouden , de helers worden altijd heen gezonden.
  politie en justitie , een heler is het brein achter een diefstal en zal toch dubbel gestraft moeten worden , daarom is hier justitie een en al een zooitje , hebt jij meer dan 15 mensen vermoord en veroordeeld bent voor 20 jaar mag je gewoon vrij rondlopen , maar als iemand een brood steelt wordt die opgesloten


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES