zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten aangehouden met drugs en illegaal wapen

Verdachten aangehouden met drugs en illegaal wapen

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachten Olvendo T. (37) en Gillioume D.(23) zijn zaterdagavond aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, ter hoogte van post 1, aangehouden met drugs en een illegaal wapen.

Beide mannen waren in twee afzonderlijke voertuigen, die door de Surinaamse politie aan een algehele controle werden onderworpen.

In het voertuig van Gillioume werd een illegaal vuistvuurwapen van het merk Glock en munitie aangetroffen. Hij beweerde niets hiervan af te weten.

Bij onderzoek in de wagen van Olvendo werden kleine hoeveelheden hasj, XTC tabletten, marihuana en sukru aangetroffen. Hij beweerde die voor eigen gebruik in zijn bezit te hebben.

De verdachten werden aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour. Na te zijn voorgeleid werden beide verdachten in verzekering gesteld. De voertuigen van de verdachten zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Ohw? Krijgen zij geen ::stevig gesprek::?

    Ze hadden dronken moeten zijn en moeten schieten met nep pistool op het kabinet vd president, de dommies…::en als je niet weet wat sarcasme is, tap i 🐄lo bek::


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES