donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en zoontje omver geduwd bij straatroof

Moeder en zoontje omver geduwd bij straatroof

-

Does Travel - naar Suriname

Een 35-jarige vrouw die met haar 5-jarige zoontje op de bus stond te wachten aan de Soerdjbalistraat, is vrijdagavond rond 21.00 uur beroofd van haar tas. Na de daad duwde de rover beide omver waardoor ze op de grond kwamen te vallen.

De vrouw stond samen met haar zoontje op de bus te wachten, toen een man verdacht naar haar keek. Ze kreeg het vermoeden, dat iets niet pluis was en zette het op een lopen.

De verdachte achtervolgde de vrouw en rukte plotseling haar tas weg. Hierna duwde hij de moeder en haar kindje omver.

Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten. De buit betreft een zwarte tas inhoudende 500 SRD, belangrijke documenten, schoolspullen en een mobiele telefoon.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de rover.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. Deng Abanie diesie na saka saka dagoes.
  Er moet definitief worden afgerekend met dit gespuis.

  No mercy voor deze ellendelingen.


  gemodereerd
 2. De enige manier om deze waardeloze figuur te straffen is, een
  kogel door zijn rotkop te jagen!!

  sari tori

  jacko


  gemodereerd
 3. De criminaliteit kun je voorgoed elimineren door een verplichte sterilisatie programma uit te rollen in het binnenland. Want wat uit de Black hole eruit komt beland vroeg of laat in de gevangenis of tussen 6 planken.


  gemodereerd
 4. Ik lees niet graag dat mw. op een doordeweekse dag om 21:00 nog op straat is met een kleuter.

  Ik lees nog minder graag, dat 1 of andere vloek denkt een slag te slaan, als hij een moeder met een kleinkind bij zich, beroofd.

  Niet iedereen zal het eens zijn, maar dat boeit me geen reet. Als je bij het begin begint, en een beeld hebt van hoe het had moeten zijn, dan was mw rustig thuis geweest om 21:00, en was die ‘rover’, zich aan het klaar maken vd werkdag van morgen.

  In mijn ideale wereld, dan.


  gemodereerd
 5. Dus je mag om 9 uur niet meer met je kind overstraat zijn , of lopen want dan ben je vogelvrij verklaard voor de ROVERS, nou dan mogen die agenten ze van mijn kant uit ook uitroeien, en ze tussen 6 planken in de oven smijten.
  Want ook al is het op een door de weekse dag je moet kunnen zijn om te lopen en staan. Misschien kwam die vrouw, die moeder met haar kind van haar werk en heeft ze haar kind bij de opvang opgehaald. Mag dat ook niet meer.
  JA DAN MOGEN DE AGENTEN VAN MIJ EEN KOGEL DWARS DOOR HUN KOP SCHIETEN, SORRY VOOR HUN NAASTE FAM LEDEN. MAAR OOK HEEL, HEEL ERG VOOR DIE MOEDER EN HAAR KIND.


  gemodereerd
 6. Ja ja ::begrijpend lezen:: is een moeilijk nogal ingewikkeld iets voor velen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES