dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBEP-jongerenforum houdt brainstorm- en motivatiesessies

BEP-jongerenforum houdt brainstorm- en motivatiesessies

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het BEP-jongerenforum hebben het initiatief genomen om brainstorm- en motivatiesessies te organiseren. Deze werden gehouden in het nieuwe BEP-centrum aan de Ephraimzegenweg, dat nog niet officieel is geopend. Meer dan zestig jongeren tussen 13 en 35 jaar hebben gehoor gegeven aan de oproep van Sinclair Westenburg, Xahira Heynes en Astrando Patra.

De jongeren tussen 13 tot 18 jaar participeerden in een motivatiesessie door Lourencina Adams, waarin het belang van scholing en opleiding afronden werd behandeld. Ook de rol van verandering, die ook jonge vrouwen kunnen spelen ter verbetering van de maatschappij op elk gebied namelijk thuis, in de buurt, op school, kwam aan de orde.

De jongeren van 18-35 kregen tips over hoe een politieke carrière met zelfstudie, observatie, assertiviteit en loyaliteit op te bouwen van Ronald Seedo, Michael Noordzee en Johan Koese. De jongeren in de buurt van het nieuwe BEP-partijcentrum toonden zich ingenomen met de nieuwe politieke buur BEP.

Er is vrijdag een vervolg brainstorm- en motivatiesessie van de BEP-jongeren gehouden. Ook is er afgesproken dat het jongerenforum iedere eerste woensdagavond van de maand het radioprogramma A Sten Fu BEP invulling zal geven.

Volgens Westenburg is het de bedoeling dat in meerdere ressorten brainstorm- en motivatiesessies voor jongeren georganiseerd zullen worden

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES