vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist vlucht weg bij roadblock en veroorzaakt enorme ravage

Automobilist vlucht weg bij roadblock en veroorzaakt enorme ravage

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van een grijs gelakte Toyota Blade die vannacht niet stopte bij een roadblock van de politie heeft een enorme ravage aangericht aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname.

De politie was bezig met een algehele verkeerscontrole op de hoek van de Agenoria- en Ephraimzegenweg. De Blade nadere en werd gestopt door de wetsdienaren. De bestuurder negeerde het stopteken en reed hard weg in de Agenoriaweg.

Op de hoek van de Nieuw Weergevonden- en Agenoriaweg verleende de bestuurder geen voorrang en kwam in botsing met een Toyota Allex. Hierna kwam de veroorzaker tegen een Toyota Noah tot stilstand.

Vijf personen zaten in de vluchtauto. De bestuurder en een mede-inzittende sloegen op de vlucht. De overige drie inzittenden zijn aangehouden en overgebracht naar bureau Latour.

De bestuurder en meerijder van de Allex zijn gewond geraakt en per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Alle drie voertuigen hebben behoorlijke schade opgelopen en zijn door een sleepdienst afgevoerd. De Blade is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Verzekerd? Geldig rijbewijs? Stond hij gesignaleerd?

    Als je hier meerdere onbetaalde openstaande boetes hebt, en je wordt door een politie auto gescand, ie faja. Met mijn elektrische fiets kom ik overal. Als ik verder weg moet pak ik de trein, betaal extra en je bent binnen 35-40 minuten in Amsterdam, vanuit Rotterdam bijv. Voor kleine routes op een vreemde plek, uber of bolt taxi. Lekker cheap. Mogelijkheden lai. Ik ga maar 2-3 x per jaar :verder weg:
    Zo min mogelijk milieu vervuiling.

    Naar dat niveau moet Suriname. Zal nog lang duren.


    gemodereerd
  2. Waarom vlucht je vr roadblock??
    In USA schieten ze op je auto. Neem je boete als je 1 verdiend.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES