vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVechtpartij tussen scholieren eindigt in steekpartij

Vechtpartij tussen scholieren eindigt in steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Woensdagmiddag brak er een vechtpartij uit tussen scholieren onderling, welke uitmondde in een steekpartij. Dit gebeurde aan de Mastklimmenstraat in Suriname.

Er zijn vier gewonden, waaronder drie leerlingen van Mulo Latour en een jongen uit de buurt. Hij is goed bevriend met de scholieren maar gaat zelf niet meer naar school. Het motief is een oude vete.

Het eerste slachtoffer betreft Joel R.(15). Hij liep een kapverwonding aan zijn voorhoofd op. De 14-jarige Gelanie S., liep een steekverwonding in zijn rug en 14-jarige Somano A., de vriend van de scholieren, is bewerkt met een honkbalknuppel. Hij liep een barst aan zijn achterhoofd.

Deze drie slachtoffers zijn per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Het vierde slachtoffer Rodensio A., liep schaafwonden aan zijn rug op en is naar het politiebureau Latour overgebracht. Waterkant.Net verneemt van de politie, dat alle slachtoffers na medische behandeling huiswaarts zijn gestuurd.

Van devechtersbazen ontbreekt nog elk spoor. De politie van Latour heeft het verder onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Wanneer je ver van huis bent, maar altijd vast hebt gehouden aan de normen en waarden van ‘ver weg’. En dan zie je van veraf dat in 20- 40 jaar tijd al het aangeleerde in rap tempo vervormt is naar totale chaos, verderf en losbandigheid..

    Diep triest


    gemodereerd
  2. we hebben het al eerder gezegd , oprotten met die jongeren , deze schepsels gaan Suriname niet helpen om uit de crisis te komen , deze (jong en lui ) zullen in de criminaliteit belanden , en dat wilde ddb toch met zijn speech in ocer zei hij toch , jongeren grijpt de wapens


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES