donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLTS ll leerling die medescholier neerstak aangehouden

LTS ll leerling die medescholier neerstak aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 18-jarige Bjorn R., leerling van de Lagere Technische school (LTS ll) in Suriname die op maandag 9 mei zijn medescholier bij een vechtpartij neerstak, is donderdagmorgen aangehouden en in verzekering gesteld.

Beide leerlingen raakten maandag slaags op het schoolcomplex, waarbij één van hen een steekverwonding aan z’n zij opliep. Dit gebeurde rond 10.00u aan de Mr. Jaggernath Lachmonstraat.

De twee kregen ruzie omdat de steekgrage verdachte vond dat het slachtoffer hem eerder zou hebben bedreigd. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten. Het slachtoffer werd door een leerkracht naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis.

De politie van Uitvlugt heeft de verdachte donderdag opgespoord en aangehouden. Het mes waarmee hij het slachtoffer heeft bewerkt is in beslag genomen. Bjorn blijft aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. opzouten met die gasten , die gaan Suriname niet vooruit brengen , veel jeugd zijn al bedorven en wat doen je met iets dat bedorven is meegeven met het vuil toch


    gemodereerd
  2. de jeugd wil teveel ganster spelen. Gelul. dit krijg je dan. waarom elkaar bedreigen?? ipv samen te werken op school om goede resultaten te boeken gaan ze met mekaar op de vuist. Het wordt tijd dat opa doelie gebruikt wordt voor kinderen met problemen thuis en niet voor kinderen die crimineel gedrag vertonen. Die moeten gewoon in de gevangenis gesmeten worden. Berecht ze als volwassenen als ze volwassen gangsters willen spelen en smijt ze in een jeugdgevangenis. Vandaaruit moeten ze begeleid worden want ze verdienen ook wel een tweede kans.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES