donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinkelier Langatabiki doodgeschoten door criminelen

Winkelier Langatabiki doodgeschoten door criminelen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Criminelen hebben afgelopen nacht bij een gewapende roofoverval op een winkel te Langatabiki in Suriname, een Chinese ondernemer doodgeschoten.

Een tweede slachtoffer liep schotverwonding(en) op en is voor medische behandeling door omstanders afgevoerd naar de Franse kant.

De politie van Snesikondre kreeg deze melding rond 05.00u binnen. Momenteel is een samengestelde groep van de Surinaamse politie naar de lokatie toegestuurd, voor onderzoek.

Bij aankomst werd het lichaam van het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde met schotverwondingen in zijn slaapruimte aangetroffen.

Het is tot nog toe niet bekend om hoeveel daders het exact gaat en wat ze allemaal buit hebben gemaakt. Het onderzoek duurt voort.

Het ontzielde lichaam van de overleden manspersoon is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
  1. Vrijwel dagelijks worden vooral Aziaten in Suriname beroofd en het aantal traumatische gevallen is enorm toegenomen. Harde aanpak om deze criminaliteit terug te dringend zie ik niet. De voorzitter van de politiebond is met andere hobby’s bezig en bij de minister van Justitie en Politie lijkt de bestrijding geen hoge prioriteit te hebben behalve als er iemand uit het binnenland iets overkomt. Dan haast hij zich om een financiële compensatie te regelen. De slachtoffers van berovingen worden aan hun lot overgelaten. Omdat ondernemers de grootste bijdrage leveren in Suriname pleit ik ervoor om deze groep een wapenvergunning te geven voor eigen veiligheid.


    gemodereerd
  2. Wanneer stuurt China een zwaar bewapend peloton militairen naar Suriname om Chinese hardwerkende ondernemers te beschermen tegen de bos baboons ? Onschuldige hardwerkende ondernemers worden te vaak het slachtoffer van baboons.


    gemodereerd
  3. Wanneer die chinezen alle winkels in het binnenland sluiten zullen ze schijten. Dan zullen ze maar de maar naar de stad moeten gaan om boodschappen te doen.


    gemodereerd
  4. Er is een plek in Su die Snesikondre heet? Nooit mi bo sabie

    Triest en al, maar dit is het risico van het vak. Als je naar een ander land gaat om daar het volk verder leeg te knijpen met toestemming vd regering of het (verdomme om de vorige of tegenwoordige gaat. Ze blijven ook nu nog met vele voordelen binnen stromen dus), dan kunnen dit soort zaken voorvallen. Anderzijds wie zou anders de buurt supers runnen, als zij er niet waren? Heel dubbel

    Mogen de erfgenamen ook grond claimen in Snesikondre?


    gemodereerd
  5. Het wordt met de dag erger en erger in Su, dat komt omdat de straffen
    geen ene rot moer voorstelt. Waarom ze de doodstraf niet willen herinvoeren
    begrijp ik niet, deze regering is nog slapper dan de vorige. Ik durf te wedden dat
    moord, is gepleegd door een rondhoofdige!!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES