zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeen misdrijf in zaak lijken jong koppel hangend aangetroffen

Geen misdrijf in zaak lijken jong koppel hangend aangetroffen

-

Does Travel & Cadushi Tours

In de zaak waarbij de lijken van een jong koppel maandagnacht hangend aan het balkon van een woning aan de Wanestraat zijn aangetroffen, is er geen sprake van misdrijf. De tieners zijn samen uit het leven gestapt.

Milton Bischop, woordvoerder van het Korps Politie Suriname, zegt dat de lijken zijn afgestaan aan de nabestaanden. Het motief is niet bekend.

De ontzielde lichamen van de 17-jarige S.L. en de 18-jarige I.B. hingen naast elkaar aan het balkon van de woning en waren vanaf de straat goed te zien. De lugubere situatie werd rond 03.45 uur ontdekt.

De jongen heeft op zijn verjaardag de hand aan zichzelf geslagen. Naar verluidt liep hij al geruime tijd met zelfmoord plannen rond.

Denkt u aan zelfdoding? Praat erover. Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. diep en diep triest , deze jongeren stappen uit het leven , zo jong en waarom dat is gissen , maar zeker is dat hun geest nog niet volwassen was , dit is wel een verkeerd voorbeeld voor andere jongeren , mochten die problemen hebben en geen uitweg meer weten , ga praten met mensen , je buren , je leeftijdsgenoten of met wie dan ook , ga je dat niet doen , dan kan niemand jullie meer helpen


  gemodereerd
 2. Het is een rare zaak als je naar de foto kijkt van de twee lijken hoe ze erbij hangen.
  Maar moge hun ziel rust vinden wat de oorzaak ook moge zijn


  gemodereerd
 3. Als die jongen die zich bezighield met lbgt mensen bezig hield en relatie had, waarom hft dit jong meisje meegenomen in zn dood??
  Waarom kon hij niet zichzelf zijn?? Hij werd gedwongen in een richting waar hij niet naartoe wilde. Jammer


  gemodereerd
 4. Moge ze in vrede rusten.
  Sterkte aan de fam, vrienden en ook de buurtbewoners.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES