maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentJeugdkoor Holland Baroque bezoekt president Santokhi

Jeugdkoor Holland Baroque bezoekt president Santokhi

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het jeugdkoor Holland Baroque heeft op dinsdag 10 mei een bezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi. Het koor is voor een week in Suriname en zal samen met de leerlingen van de School voor Jong Talent in Paramaribo, activiteiten ondernemen. Dit bezoek is mede mogelijk gemaakt door zangeres Lucretia Starke en Arturo den Hartog die beide op deze koorschool hebben gezeten en nu studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

In November wordt de uitwisseling compleet gemaakt en gaan de jongeren van de koorschool voor Jong Talent naar Nederland en zullen zij samen optreden tijdens het slotconcert van Utrecht 900 in TivoliVredenburg.

Het jongerenkoor Holland Baroque is een crowdfundactie gestart, voor de School voor Jong Talent in Paramaribo, voor een grondige renovatie aan het muzieklokaal van het koor.

Het staatshoofd gaf aan verheugd te zijn met dit bezoek en om de plannen te vernemen. Verder gaf hij aan dat hij zal nagaan op welke wijze de regering een bijdrage kan leveren. Santokhi wenste de jongeren heel veel succes toe met hun activiteiten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Vakantie, vakantie, oh heerlijke tijd, heerlijke tijd, heerlijke tijd.

  Met het schoolkoor vele competities gewonnen. Leuke tijd was dat
  gemodereerd

 2. Kijk prachtig dat dit kan , de kinderen van de talenten school in Paramaribo zullen trots zijn en dat hun muzieklokaal wordt opgeknapt , en het mooiste is dat de kinderen naar Nederland gaan in november en daar gaan optreden in een slotconcert.
  gemodereerd

 3. mensen dit had niet gekund van 2010 tot 2020 , die heerser wilde niets met Nederland te maken hebben , en hij wilde de kinderen dom houden
  gemodereerd

 4. kijk nou zie je geen reactie van die paarse Nederlanders uitgezonderd die ai na miiii , hij vond zingen in het bijlmerkoor prachtig en is drie keer blijven zitten , nou ai na miiiii , de jeugd hier doet het 20 keer beter dan jou , ken jij een stemvork , zeker nog nooit van gehoord , maar hier de kinderen van het jeugdkoor wel , ga in november naar Utrecht dan zie je wat onze kinderen hier in Suriname presteren , maar het zal jou een worst zijn toch
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES