woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVechtpartij mondt uit in steekpartij op LTS ll

Vechtpartij mondt uit in steekpartij op LTS ll

-

Does Travel - naar Suriname

Twee leerlingen van de Lagere Technische school (LTS ll) in Suriname raakten maandag slaags op het schoolcomplex, waarbij één van hen een steekverwonding aan z’n zij opliep. Dit gebeurde rond 10.00u aan de Mr. Jaggernath Lachmonstraat.

Beide leerlingen kregen om tot nog toe onbekende reden ruzie met elkaar, welke uitmondde in een steekpartij.

Na de daad maakte de steekgrage verdachte zich uit de voeten. Het slachtoffer werd door een leerkracht naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld, die voor onderzoek ter plaatse ging. De aanhouding van de medeleerling is een kwestie van tijd.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. dankzij ddb nadat hij de verkiezingen had verloren zei hij in ocer , jeugd grijpt de wapens en breng chaos , en natuurlijk werkte dat , nu hebben de paarse kinderen wapens bij zich en ja gewoon een robbetje vechten kunnen ze niet want het zijn slappelingen , wel met een mes en sommigen met een vuistwapen denken ze dat ze de baas zijn over anders denkende jeugd , mensen de jongeren die wapens bij zich dragen en ook gebruiken moeten verwijderd worden , want deze jeugd horen bij de duivel , en iedereen weet toch wie hier in Suriname de duivel is


  gemodereerd
 2. Wat erg ,een weerspiegeling van de maaschapy op de schoolerf,dit moet wel een wake up call zyn voor de politici van ons land,something is wrong in paradise.


  gemodereerd
 3. Minderjarige onvindbare steker? Dan maar de hoofd verzorger van deze minderjarige oppakken en id bak smijten tot die kwal naar boven komt drijven.

  Een goede gepaste afstraffing is hier op z’n plaats. 5 jaren werkkamp, op water en brood en 1x per dag fruit.

  Hopelijk heeft dit de ogen vh slachtoffer geopend, en snapt hij nu de zin van het leven, en je best doen om niet tussen het tuig te hoeven vertoeven. Het laatste is nl. een keuze.


  gemodereerd
 4. Mijn soortgenoten schijnen moeite te hebben met dialoog, altijd mondt
  het uit op vechtpartijen! ” Criminelen in wording”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES