Boete voor verkeersdeelnemers bij verhoogde veiligheidscontroles

6
Boete voor verkeersdeelnemers bij verhoogde veiligheidscontroles

Door gemengde eenheden van de politie zijn er op zaterdag 7 mei op diverse locaties in Suriname verhoogde veiligheidscontroles uitgevoerd in de districten Commewijne en Saramacca. Naast het controleren van voertuigen bescheiden, is ook gelet op het bezit en/of vervoeren van verboden spullen.

Een aantal verkeersdeelnemers zijn geverbaliseerd terzake diverse verkeersovertredingen. Te Stolkertsijver zijn omstreeks 19.00 uur twee trucks beladen met houtblokken, de verdere toegang geweigerd. Trucks met houtblokken mogen niet later dan 18.00 uur deelnemen aan het verkeer. Daarnaast was de uitstekende lading niet conform de wettelijke voorschriften. Aan de bestuurders van de trucks zijn boetes opgelegd.

Deze verhoogde veiligheidscontroles hebben plaatsgevonden onder leiding van de Task Force die recentelijk door het Interim Management Team (IMT) van het Korps Politie Suriname (KPS) is ingesteld. Het KPS heeft reeds aangekondigd dat een Zero Tolerance Beleid wordt gevoerd om de veiligheid landelijk te waarborgen.

6 REACTIES

 1. Hou op hor, sins wanneer mogen we niet meer doen wat we willen. Laat ons met rust
  dat werken van jullie moet nou een keer ophouen
  gemodereerd

 2. Goedzo!

  Het is eigenlijk diep triest dat je voor elke ongehoorzame burger gemiddeld 7 soort veiligheidsdiensten nodig hebt.
  1 voor de verkeersveiligheid
  1 voor drugsdealen
  1 voor post of haven-drugssmokkel
  1 voor ‘bekenden vd politie’
  1 voor rijden onder invloed.
  1 voor rovers in een mark X.
  1 voor vluchtelingen-traffic en misbruik

  Het is me wat, voor zo’n kleine bevolking.
  Op dit gebied is suri niet gestegen op de ranking, omdat suri al decennia lang tot de top behoort.
  gemodereerd

 3. “Het KPS heeft reeds aangekondigd dat een Zero Tolerance Beleid wordt gevoerd om de veiligheid landelijk te waarborgen”. Ik wil niet pessimistisch zijn maar dit gaat alleen werken als de controles consequent worden uitgevoerd en de corrupte politie ambtenaren de laan uit gestuurd worden. Komt nog te vaak voor dat er tjoekoe betaald wordt aan de agenten. In zo een geval de agenten ontslaan en tjoekoe betaler in de bak smijten voor een jaar.
  gemodereerd

 4. Goed beeeezig KPS / IMT !!
  Houdt Suriname veilig met meer van deze akties !!

  Verras de boeven daar waar ze het niet verwachten….

  Wie zegt dat er niet gewerkt wordt in Su?!
  gemodereerd

 5. goh , en ddb heeft toch die chinezen houtconcessie gegeven nou laat die trucks toch door , anders wordt hij boos , en als jullie dwars liggen zal zijn wapenarsenaal spreken
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.