dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangehouden vrouw van 'Most Wanted List' weer in vrijheid gesteld

Aangehouden vrouw van ‘Most Wanted List’ weer in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte Caroline B., één van de 26 gezochte criminelen, die op de nieuwe ‘Most Wanted List’ van het Korps Politie Suriname stond en onlangs was aangehouden, is maandag bij de voorgeleiding in vrijheid gesteld. Dit bevestigt haar advocaat, Maureen Nibte tegenover Waterkant.Net.

Zij werd afgelopen zondag door het Regio Bijstandsteam aangehouden. Blinker wordt gezocht voor diefstal van gouden sieraden ter waarde van meer dan 7.000 USD ten nadele van haar pleegmoeder. Volgens Nibte heeft de aangeefster de aangifte reeds eerder ingetrokken bij de politie van De Nieuwe Grond.

Haar cliënt heeft jaren op hetzelfde adres gewoond. Bovendien was zij dagelijks actief op social media. Ze had nooit geweten, dat ze gezocht werd en op de ‘Most Wanted List voorkwam. Ze vindt het raar, dat de politie haar niet kon vinden.

Bij de voorgeleiding maandag was de pleegmoeder, die haar jarenlang heeft verzorgd, ook aanwezig. Zij heeft de aangifte, nu bijkans drie jaar terug in het jaar 2019 gedaan, ingetrokken. De enige vrouw, die op de lijst voorkwam heeft een nacht in het cellenhuis moeten doorbrengen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Zij doet het weer! Nibte. Raar dat de aangifte 3 jaar geleden al was ingetrokken en dit bij de politie niet bekend was. Vind je het gek? Ze zitten de hele dag te Facetimen of met hun pinda te spelen. Smeerlappen.


  gemodereerd
 2. Dit is een blunder van de eerste orde van de politie. Ik snap dit niet. De aangifte is reeds in 2019 ingetrokken door de pleegmoeder.

  The Most Wanted Woman wist niets eens dat ze door de politie werd gezocht. Het moet niet gekker worden.


  gemodereerd
 3. De ene blunder na de andere, wat voor speur werk is dat eigenlijk ????
  Recherche werk van lik mijn vest is het, en dat is nogal zacht uitgedrukt!
  En intussen is Mr: M.Nibte Miljardair geworden, door de fouten bij de KPS.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Wat een blunder van KPS….dit komt omdat ze zich teveel bezighouden met een hoop rotzooi..ze zijn niet gefocust….dan willen ze af en toe overijverig zijn met alle nare gevolgen van dien….wat een schande, wat een blunder. Wordt tijd dat het korps geautomatiseerd wordt waarbij je ket 1druk op de knop alle belangrijke en up to date info hebt. Jammer dat er in Suriname niet zoiets als schadevergoeding bestaat


  gemodereerd
 5. die nibte heeft zeker die pleegmoeder onder druk gezet om de aangifte in te trekken , en zo heeft die paarse nibte weer een dievegge vrij gekregen en deze dievegge gaat weer vrolijk verder met stelen , en haar pleegmoeder moet nu oppassen voor deze troela


  gemodereerd
 6. Ook de KPS maakt fouten, soms werken de afdelingen langs elkaar heen of hanteren hun eigen regels, vandaar dat het kan gebeuren dat mensen pardoes op een lijst terecht komen, zoals in dit geval. Een goede advocaat kan dan helpen.

  Wat weer sterk opvalt is de negatieve bewoordingen die men bezigt hier op waterkant mbt Sranan.
  Bij het bekendmaken van de most wanted lijst van de KPS, was men zo lovend over het werk van de KPS. Nu, bij de bekendmaking van een fout mbt de lijst en vrijlating van een verdachte is men ineens zo negatief over dezelfde KPS, niks deugt meer aan deze KPS, het zijn prutsers etc. Zelf de advocaat wordt afgemaakt alsof haar werk ‘crimineel’ is. En steeds door vrijwel dezelfde gasten, de ene keer is het ‘halleluja en de keer is het kruisig hem’. Je vraagt je soms af: wat voor ‘volk’ reageert hier op WKT. Niks no bung !!!!!. Ik wil niks goed praten, de criminaliteit is schrikbarend hoog, vrijwel iedereen heeft er last van, het lijkt erop alsof de overheid niet in staat is adequaat op te treden.
  Het bestrijden van de criminaliteit kost geld, geld dat er wel is (door ‘prudent’ ???? beleid en nog meer leningen) maar eerder wordt uitgegeven aan buitenlandse reizen. Hoe krom wil je het nog hebben. Abop wil ook geld zien.
  Mensen moeten niet de boel voor de gek komen houden met uitspraken, Chan zit erop/erbij, de regering doet het goed etc., terwijl alles verloederd. De schulden staan nog steeds recht overeind, de zaak Bouterse loopt nog steeds, zijn VP Adhin hoort ook niks meer over zijn ‘zaak, er komt nooit een up-date van de PG over de most wanted op de most wanted lijst, dhr Hoefdraad. Het is oorverdovend stil rond Hoefie. Men zegt dat de regering niks te maken heeft met deze zaken, al deze zaken zijn het pakie an van het OM. Maar wie is politiek de baas, die heeft tôg zijn kanalen, ingang, naar het OM. De minister van Juspol heeft tôg regelmatig werkoverleg met de PG. De minister van Juspol zit tôg elke week bij het kabinetsberaad olv de VP, die de president beleidsmatig bijpraat. Kortom, Chan weet bijna alles en er wordt vaak gezegd, hij zit er boven op, een geweldige harde werker, man, hij, Chan zit gewoon te niksen.

  Btw, in de kwestie Blauwe meer, Assuria wast haar handen in onschuld, wist zogenaamd niets van de ‘dubieuze’ deal, toen onderleiding van onze huidige minister van financiën, als CEO van Assuria. Wat weet hij hiervan, wat was zijn rol voor Assuria.
  Assuria, onderleiding van de minister deed gewoon zaken met mensen en instanties die nu door hem en de regering worden weggezet als grote graaiers, die ze natuurlijk ook zijn, geld stinkt niet.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES