dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie9-jarige jongen gewurgd door geïmproviseerde schommel

9-jarige jongen gewurgd door geïmproviseerde schommel

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het jongetje dat zondag bij een woning aan de Kennedyweg in Suriname noodlottig om het leven kwam bij het schommelen, is de 9-jarige Xaviro P. Dit bevestigt gewestelijke politiecommandant, hoofdinspecteur van politie Lloyd Tolud tegenover Waterkant.Net.

Uit het door de Forensische Opsporing en de lokale politie ingesteld onderzoek, is gebleken dat de 9-jarige zondagmorgen omstreeks 07.30u nauwelijks 10 minuten alleen buiten speelde, toen zijn 2 jaar oudere zus hem verstrengeld aan een geïmproviseerde schommel aantrof.

De zus kon de lus van de hals van haar jongere broer verwijderen en sloeg alarm. De ouders die binnen waren schoten te hulp, maar dat bleek uiteindelijk vergeefs. De ‘schommel’ is gemaakt van een soort gelijk materiaal als dat van stoelriemen van een auto. De uiteinden waren vastgeknoopt aan twee stevige takken van een manjaboom.

De schommel was niet voorzien van een zitvlak, zegt Tolud. Het vermoeden bestaat dat het kind met beide voeten op het ’touw’ stond en waarschijnlijk kapriolen uithaalde. Hij zou ongelukkigerwijs tussen de touwen verstrengeld zijn geraakte en viel, met het noodlottig gevolg dat hij gewurgd werd doordat het touw om zijn hals sloeg.

De gealarmeerde arts stelde de dood vast. Het stoffelijk overschot is ter begrafenis aan de familie afgestaan.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. Te erg voor woorden.
  RIP jonge man
  Gecondoleerd aan familie, vrienden en ouders.steun elkaar door deze droevige tijd.


  gemodereerd
 2. diep en diep triest , waarom zat er geen zitplank in dan blijven die hangers van elkaar af


  gemodereerd
 3. Had ie al gegeten, een kopje thee gehad om 7:30 uur? Was ie al gedoucht? WAT DEED IE ZO VROEG BUITEN?

  Dat zijn mijn eerste gedachten. Dure les vd ouders/ verzorgers


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES