donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPresident Santokhi gedenkt moeders in verband met Moederdag

President Santokhi gedenkt moeders in verband met Moederdag

-

Does Travel & Cadushi Tours

Om moeders een blijk van waardering te geven voor de bijdrage die zij leveren aan de instandhouding van de natie, heeft president Chandrikapersad Santokhi het op zich genomen hen in de bloemetjes te zetten. Het staatshoofd van Suriname bezoekt op Moederdag verschillende woonwijken waarbij hij levensmiddelen pakketten verstrekt aan de moeders.

De regeringsleider vindt het belangrijk dat iedere burger ervan bewust is dat er een plicht rust op onze schouders om onze natie instand te houden en verder te ontwikkelen. Hij schroomt daarvoor niet om als leider zijn waardering te tonen aan een ieder die zijn of haar rol vervult. Op 8 mei 2022 is het de beurt aan de moeders, die een bijzondere rol vervullen bij het opvoeden van burgers, die ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het land. 

Het staatshoofd heeft intussen de gebieden Livorno en De Nieuwe Grond bezocht. De blijdschap was af te lezen van de gezichten van de aanwezige moeders. Zij waren ingenomen met het geschenk dat zij in handen mochten nemen van de president.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

10 REACTIES
 1. Heel goed gedaan hoor Chan. Alleen had de VHP voorheen zoveel commentaar op het pakettenbeleid van de vorige regering en nu deelt de voorzitter van de VHP en president van Suriname zelf pakketten uit. Echt een schaamteloos gedrag van de regering dat het volk van pakketten moet leven inplaats van betaalbare prijzen te garanderen in de winkels. Dit is echt politiek bedrijven op een schaamteloze wijze.


  gemodereerd
 2. Opgetrommelde mensen, geen willekeurige, ‘ik zie de staat vh huis, dus ik stop en geef wat’, actie? Je voelt het ook, als je naar de foto kijkt. Nu moeten de arme mama’s weer naar huis lopen. Wat vermoeiend.

  Ik zie en voel emotie, maar gewoon iemand die ‘een lijstje afwerkt’.


  gemodereerd
 3. Als ik naar de foto kijkt, dat lijkt het alsof Chan dit met tegenzin doet !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. mensen , de paarse nietsnutters hebben geen moeder , maar ze zijn zo jaloers op de president dat hij echte moeders wel in het zonnetje zet

  ja paarse aanhangers jullie willen alleen maar de voeten van de duivel kussen


  gemodereerd
 5. deze president werkt te hard , je kunt zien dat hij moe is , ai na miiii , jou paarse president ddb heeft nooit gewerkt , ja als jij zijn moorden onder werken verstaat , en moeders met haar kinderen heeft hij ook vermoord in het binnenland , ben jij trots op die massamoordenaar , de duivel heeft zijn poorten al wagenwijd opengezet en zal deze moedermoordenaar en zijn aanhangers warmpjes ontvangen


  gemodereerd
 6. Als tegenstanders van VHP ga een keer naar DNA gebouwd maak een afspraak of je als burger van het land of je in het kasboek van 2019 toen Bouterse en Adhien als leider zat en nu Santokhi en Brunswijk mag inzien. Dan kunnen jullie zien welk President en Vp beter was en beter is. Je hoort dat de salarissen worden optijd betaald er is geld in de staatskas wat nul was is nu bijgevuld. Ik heb laatst gelezen dat Staatsolie 180 miljoen winst aan de Staatskas heeft gegeven. In Bouterse tijd werd er geen winst gemaakt door Staatsolie of werd de CEO van de Staatsolie bedreigd door Bouterse als jij mij de winst niet geeft via de achterdeur dan zal jij en je familie niet meer zijn of 1982 zal zich weer herhalen in andere jaartal. Wat mij ook opgevallen is zodra een hindoestaan wat doet beginnen de Creolen negatief te schreeuwen, dat is altijd zo geweest en het is nog steeds zo. Het saamhorigheid is ver te zoeken. Suriname zou een van de mooiste land ter Wereld kunnen zijn met zoveel verschillende volkeren dat elkaar respecteert en ook steun toeverlaat kunnen zijn. Nu laat Canada laat zien hoe je elkaar moet respecteren door alle soort bevolking in het kabinet te hebben en ze benoemen tot Minister. Een land is niemands eigendom. Dan zou Canada, USA en heel Zuid Amerika alleen van de Indianen zijn. En wij die in Suriname wonen zouden we 2de rang burger zijn. Luisteren naar de Indianen want het land is van ons en jullie moeten luisteren wat wij als Indianen te zeggen hebben.


  gemodereerd
 7. Als je naar de foto’s kijkt, zie je dat hij niet willekeurig moeders gekozen heeft maar het is een groep samengesteld door zijn adviseurs. En dat is te merken doordat ook de moeder van 1 van zijn adviseurs helemaal in zijn buik staat.


  gemodereerd
 8. Pres.sorry voor mijn woordgebruik. Hou op met dit soort flauwekul. Ga met u team het echte werk doen. U hebt genoeg ambtenaren die uit hun neus zitten te vreten. Twee schroefjes of planken van een brug vernieuwd staat de minister aldaar. 50 jr getrouwd dc met hele team aanwezig.Moet een keer ophouden.Zo kan ik doorgaan.


  gemodereerd
 9. Woowwww, beginnen over een land die systematisch de oorspronkelijke bevolking heeft afgeslacht, en dit compenseert door ze ‘mee te laten zitten aan tafel’, maar alsnog adviseren om hiertegen op te kijken?

  Kots 🤢


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES