donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieKinderen tijdens zwemmen gewond geraakt door omgevallen boom

Kinderen tijdens zwemmen gewond geraakt door omgevallen boom

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zaterdagmiddag zijn drie kinderen gewond geraakt, toen een boom op hen viel. Dit gebeurde rond 14.00u bij een recreatieoord te Sweetie Krikie in Suriname.

N.M. zegt in gesprek met Waterkant.Net dat de familie voor een dagtrip ter plaatse was. Een 7-jarig meisje en een 9-jarige jongen waren samen met een 8-jarige jongen in de kreek bezig te zwemmen, toen een boom ontwortelde en op de kinderen terechtkwam.

De 8-jarige raakte licht gewond, maar de twee anderen waren ernstig aan toe. Ze werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De vader van de 8-jarige bracht hem per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis.

Volgens N.M. hebben houtluizen de omgevallen boom compleet gevreten, waardoor deze omviel. Vanwege dit tragisch incident is de familie terstond vertrokken van de plaats. Het meisje was niet aanspreekbaar.

De politie van Zanderij was ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Wordt het terrein onderhouden? Daar horen de bomen ook bij.

    Als houtluizen de hoofd oorzaak zijn, waarom is de boom niet eerder behandeld? Zo nalatig.
    Daar hoort een schadevergoeding bij..


    Maak melding

  2. Heeft iemand zich afgevraagd of bruggen worden onderhouden of worden gecontroleerd? In Suriname wordt niet onderhouden. Er is geen mentaliteit om wat gebouwd is volgens een onderhoudsplan te onderhouden. Dus niet verbaasd zijn als vroeg of laat het middenstuk van de brug over de Suriname rivier instort.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES