vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKandidaten Miss India Worldwide Suriname verkiezing 2022

Kandidaten Miss India Worldwide Suriname verkiezing 2022

-

Does Travel - naar Suriname

De deelnemers van de Miss India Worldwide Suriname verkiezing 2022 zijn bekend. Tien jongedames zullen eind van deze maand meedingen naar de titel.

De introductie van de deelnemers vond op vrijdag 6 mei in Courtyard by Marriott Paramaribo plaats. Het gaat om: Shannon Chotoe, Shivrani Kalloemisier, Saskia Somai, Kirtie Sewgolam, Sheesha Sahibdin, Chandini Choennie, Shaïra Bahadoer, Izania lekaat, Tashina Ramsamoedjsingh en Shaminy Ragoebier.

Dit jaar wordt er ook een Miss Teen India Worldwide Suriname verkiezing gehouden. De Miss India Worldwide Suriname verkiezing wordt voor de tweede keer gehouden. De organisator is Stichting Beauties of Suriname Pageant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Er zit voor elk wat wils bij. Wat me wel opvalt is de huidskleur. Zijn er geen donkere schonen bij de Hindoestaanse bevolking. De vraag stellen is hem beantwoorden. Zelfs binnen de bevolkingsgroepen is er discriminatie dat weten we. We weten allemaal hoe het is gesteld op de huwelijksmarkt.


  gemodereerd
 2. Een reactie op de kleur van de meisjes.
  Ik ben zelf een Hindoestaan, maar veel Hindoestanen kijken neer op andere Hindoestanen als ze beter opgeleid zijn of als ze rijker zijn of als ze een lichte huidskleur hebben. Bij miss verkiezingen maken donkere meisjes (bijna) geen kans, kijk maar naar miss world verkiezingen, terwijl er in de wereld veel donkere schoonheden zijn. Vroeger had je alleen maar blanke juryleden. Trouwens er zijn ook veel donkere mooie mannen. Discriminatie is niet uit te bannen.
  Smaken verschillen, maar qua gezicht zie ik geen mooie meisjes hierboven.


  gemodereerd
 3. Heel veel succes dames !
  Laat zien mooi Suriname is.

  Onze mooie Suriname heeft mooie vertegenwoordigers !

  Het is toch een geweldig idee om ook een Miss Afrika WorldWide Suriname te organiseren. We hebben mooie afro dames in Suriname. Maar ook een miss Java WWS en een miss China WWS mogen georganiseerd worden. Tenslotte zijn ook zij Surinaamse vertegenwoordigers !

  Dit soort verkiezingen kunnen indirect een bewust en gezond leven stimuleren daar het niet alleen gaat om mooi te zijn maar om ook verstandig te zijn.

  Mama Sranan heeft mooie kinderen.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Een miss Suriname verkiezing is al genoeg, waarom weer een verkiezing op basis van etniciteit. Toch maar een opmerking, ik heb tôg niks met miss verkiezingen!!!!

  Note: Redactie waterkant, ik mag hopen dat dit stukje geplaatst wordt, of moet ik de dames ‘mooi’ vinden, lekker positief.🤷‍♂️


  gemodereerd
 5. ” …
  , waarom weer een verkiezing op basis van etniciteit.
  … ”

  Haha dat zullen gras grazers nooit begrijpen ondanks dat ze met hun snuit er dicht bij staan.

  Maar om antwoord te geven op de vraag;
  Omdat niet alle bloemen rozen maar alle bloemen zijn wel mooi !
  Btw. Als er een miss Suriname verkiezing komt en een Chinese dame wint zullen de kortzichtigen weer allerlei racistische opmerkingen plaatsen.

  Sranan bromtji dyari na wan boeket a no wan grasveld.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 6. Para expres, zoals altijd, heel kortzichtig (niet doordenken, verbanden leggen etc) in je kritiek, modern gezegd; recht praten wat krom is (gegroeid).
  Waarom niet een miss verkiezing op district niveau, zoals een miss Wanica, een miss Brokopondo verkiezing enz. als men toch zo graag zulke (stomme) verkiezingen wilt organiseren. Verkiezing op basis van etniciteit is niet meer van deze tijd, maar ja, sommige oelewappers willen het niet begrijpen, en dan eeuwig lopen klagen over racisme en discriminatie terwijl men dit alles zelf in stand houdt. Bah


  gemodereerd
 7. @ Pony
  11 mei 2022 Bij 15:00

  Er moet een verkiezing komen voor gras grazers.
  Dan win jij zeker de hoofdprijs.

  Bij voorbaat gefeliciteerd !

  Krakti !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES