donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameEdgar Davids nieuwe assistent-bondscoach Nederlands elftal

Edgar Davids nieuwe assistent-bondscoach Nederlands elftal

-

Does Travel

Oud-voetballer Edgar Davids (49) heeft vrijdag laten weten dat hij het Nederlands elftal en trainer Louis van Gaal als assistent bij zal staan.

“Davids sluit per direct als assistent-bondscoach aan bij de technische staf van het Nederlands elftal. Daarmee neemt hij tot en met het aankomend WK de functie over van Henk Fraser”, meldt ook de KNVB.

De in Suriname geboren oud-international volgt daarmee tot en met het wereldkampioenschap voetbal Henk Fraser op, die vertrok omdat hij in het komende seizoen de baan niet kon combineren met zijn nieuwe functie als hoofdtrainer bij FC Utrecht.

Edgar Steven Davids is een voormalig Surinaams-Nederlands profvoetballer en huidig voetbaltrainer. Hij speelde voor Ajax, AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Internazionale, Tottenham Hotspur, Crystal Palace en Barnet. Hij speelde 74 interlands voor het Nederlands elftal. Ook speelde hij wedstrijden voor de Suriprofs en een toernooi voor het Surinaamse voetbalelftal.

Davids werd door Pelé vermeld in de opgestelde Lijst FIFA 100 beste spelers. Van 2012 tot 2014 was hij zowel speler, assistent-trainer als hoofdtrainer bij het Engelse Barnet.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Edgar Davids dit kan je goed gebruiken om een goede trainer te worden , en zeker bij van Gaal , en je kan dan hier het stokje overnemen als Stanley Menzo naar elders gaat


    gemodereerd
  2. Gefeliciteerd Edje.

    Ben benieuwd of hij al naar de logopedist is geweest.
    Als trainer mag toch wel van je verwacht worden dat je luid en duidelijk spreekt.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES