vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese ondernemer schiet zichzelf dood met gasbuks

Chinese ondernemer schiet zichzelf dood met gasbuks

-

Does Travel - naar Suriname

De 28-jarige Chinese ondernemer D.Z. is afgelopen nacht levenloos in een winkel annex woning, aan de Helena Christinaweg in Suriname, aangetroffen. Uit het voorlopig onderzoek blijkt, dat het slachtoffer zichzelf met een gasbuks in zijn borststreek heeft geschoten met als gevolg, dat hij het leven heeft gelaten.

Volgens verklaring van zijn broer vertrok hij samen met zijn overige huisgenoten rond 21.00u uit huis. Het slachtoffer bleef alleen thuis. Toen zij rond 01.00u terugkwamen troffen ze hun dierbare levenloos en bebloed op het bed aan. Hij vertoonde een schotwond aan zijn linkerborst. Op het bed naast hem werd een gasbuks gevonden en in beslag genomen.

Volgens de ingeschakelde politie van De Nieuwe Grond zijn er geen sporen van braak in het pand aangetroffen. Voordat het slachtoffer tot de daad overging schreef hij in zijn eigen taal; ‘sorry, ik ga weg’ op de muur naast zijn bed.

Het lijk werd door de politie, na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, in beslag genomen. Vernomen wordt dat het slachtoffer gokverslaafd was.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Zo verdrietig!

  Je gaat weg en je familie achter. Die moeten je naar laatste rust plaats begeleiden.

  Ik veroordeel je niet. God weet waarmee je allemaal geworsteld heb. Jammer dat je niet de hulp heb gekregen, die nodig was om dit drama te voorkomen .

  Familie gecondoleerd. RIP.


  gemodereerd
 2. Mijn god. Dat is de plaats waar ik ooit op een woensdag geboren ben. Vandaar mijn gekozen anoniem “Kwakoe van Helena Christina” omdat mijn oude “John” door te veel reageerders werd gebruikt. Ja, en ook op deze -voor mij ‘heilige” plaats – kunnen ook rare dingen gebeuren. Het enige wat ik hoop en bid is natuurlijk dat God deze plaats behoedt voor rare en vervelende dingen.
  In ieder geval RIP en sterkte aan de familie. Waren uw gokproblemen dermate ernstig om voor deze oplossing te kiezen?.
  Waarom mijn opmerking? Ik heb een Chinese winkelier gekend, die met gokken alles verloren had. Ook zijn vrouw. De winnaar wilde hem niet zonder inkomen laten en gaf hem als troost een bakfiets waarmede hij in Paramaribo rondreed en Ba Pao verkocht. Het waren de lekkerste bapao’s die ik ooit gegeten had en deze chinees werd razend populair onder zijn klanten. Ik weet niet wat verder met hem is gebeurd maar ik denk dat deze hardwerkende man het in Suriname gered heeft.
  Dus is mijn advies aan mensen die met zelfmoordplannen rondlopen: Er is nog altijd hoop en het is nooit te laat.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES