Politieman die uit stoerdoenerij schoten lost ontwapend

5

In opdracht van korpschef Ruben Kensen is vandaag de politieman R.R. ontwapend. De agent had er een gewoonte van gemaakt om tijdens het borrelen schoten met zijn dienstwapen uit stoerdoenerij te lossen.

Van de week zat de wetsdienaar, die tewerkgesteld is op station Leiding 9A, met enkele vrienden wederom te borrelen op een adres in het ressort Livorno.

Op een bepaald moment haalde de agent zijn dienstwapen tevoorschijn en loste hij daarmee uit het niets een schot. Een bewoner wist deze handeling met zijn mobiel vast te leggen.

Het filmpje is toen naar de verschillende instanties gestuurd om gepaste maatregelen tegen de politieman te treffen. Hij zou deze handelingen vaker hebben gepleegd.

5 REACTIES

 1. In Suriname zijn sommige politieagenten,militairen en beveiligers wapengeil.Te pas en onpas gebruiken ze hun wapen.Om vetes te beslechten,indruk op anderen te maken etc etc.
  gemodereerd

 2. Een zo maar in de lucht geschoten patroon kan iemand doden. Die idioot op staande voet ontslaan en vervolgens voor het gerecht dagen. Wanneer gaat men er in Suriname toe over om de dienstwapen verplicht op de werkplek achter te laten buiten dienst?
  gemodereerd

 3. Hij is totaal verkeerd bezig, hoort niet bij het korps: eerder in het ”gekkenhuis”.
  Een Surie met wapen is niet te vertrouwen, ze zijn wapengeil!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. is dat alles , foei korpschef ruben kensen , dus u beschermd u partij genoot , duidelijk paars beschermd paars , maar straks zitten jullie beiden in de cel
  gemodereerd

 5. Hoe gek moet je niet zijn om als politieagent, steeds weer voor de lol, in het wilde weg met je dienstwapen te gaan schieten? ‘A bun dati den pur law dyi en’.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.