dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt Roel Graanoogst en Raoul Sypenhof

Politie zoekt Roel Graanoogst en Raoul Sypenhof

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van deze twee verdachten Roel Graanoogst en Raoul Sypenhof.

De mannen worden gezocht omdat ze ervan verdacht worden zich schuldig te hebben gemaakt aan ondermeer moord, het medeplegen van moord, (gekwalificeerde) doodslag, opzettelijk vrijheidsberoving, zware mishandeling met voorbedachte rade en deelname aan een criminele organisatie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hun opsporing te maken heeft met de zaak waarin de verkoolde lichamen van drie mannen werden aangetroffen in een Ford Ranger.

Graanoogst alias ‘Spike’ is geboren op 14 juni te Paramaribo en woont aan de Adroestraat #29a te Paramaribo. Sypenhof alias ‘Dupa’ is geboren op 10 april 1981 te Paramaribo en woont aan de Rene de Rooystraat #24/ Oemarweg #13 te Paramaribo.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Cold Case Unit op het telefoonnummer 402134, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

7 REACTIES
 1. deze zware criminelen als ze opgepakt zijn in de ongebluste kalk put smijten , nou mensen die zien we nooit meer terug


  gemodereerd
 2. Heel bijzonder allemaal. Ik denk dat dit de handlangers van Sital zijn, die met hem in de auto moesten hebben gezeten. Dit zijn niet de schutters, zegt mijn gevoel

  Heel vreemd dat de Surinaamse justitie opeens jurisprudentie wil uitoefenen op dieven die van drugsdealers stelen. Wat is de winst vd overheid in deze?

  Wel, potjandorie


  gemodereerd
 3. Deze kan nooit bloedverwantschap hebben met de familie Graanoogst.
  Hij ziet er anders uit!


  gemodereerd
 4. Deze atleten(als ze nog leven) houden estafette om uit de handen van Oom Hermandath te blijven er hoef maar 1 Mahinder(snitch) te zijn die hun wat rust kan bieden.
  Ik denk in deze ook aan een eerder bericht.


  gemodereerd
 5. Sypenhof zn moeder was DC Esajas. Dus hij is familid van die agent Esajas
  Criminele familie


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES