woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers steken kanaal per boot over om oud ijzer te stelen

Inbrekers steken kanaal per boot over om oud ijzer te stelen

-

De politie van Nieuwe Haven heeft in de vroege ochtend van donderdag de verdachten Urrel E.(43) en Jerrel K.(46) op heterdaad betrapt en aangehouden bij een oude loods. Dit gebeurde rond 05.00u aan de Industrieweg Noord in Suriname.

De verdachten staken vanuit Goede Verwachting het Saramaccakanaal per boot over richting de Industrieweg Noord, naar de desbetreffende oude loods. Een alerte bewaker, die het pand naast bewaakte, ontdekte de inbrekers en schakelde terstond de politie in.

Toen de ingeschakelde politie ter plaatse arriveerde werd één van de verdachten op het dak van de loods aangetroffen. Het lukte de agenten van Nieuwe Haven om beide verdachten in de kraag te vatten.

Na de aanhouding werden ze naar het politiebureau van Nieuwe Haven overgebracht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. De boot met buitenboordmotor is door de politie in beslag genomen (foto).

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Je hersenen moeten behoorlijk verroest zijn om oud ijzer te willen stelen.
  gemodereerd

 2. ha ha ha , nou die boot heeft meer waarde als oud ijzer dan wat ze aan oud ijzer gejat hebben , hebben ze die boot ook gejat soms , bekende club niet werken maar stelen
  gemodereerd

 3. Hooguit trespassing, maar geen buit. Ik zie alleen oude rommel in de boot

  Maureen weet wat ik bedoel.
  gemodereerd

 4. Maar deze dieven hoeven zich niet echt zorgen te maken, als men niet met twee maten meet tenminste; het is namelijk gebruikelijk dat de politie op heterdaad betrapte dieven van echt waardevolle spullen, na een ernstige waarschuwing weer vrijlaat, als ze de gestolen dure spullen weer afstaan aan de rechtmatige eigenaar. Nu het gaat om dieven die oud ijzer gestolen hebben, is de kans groot dat ze, net als die tilapia stropers, pas vrijgelaten worden als ze een absurd hoge boete, die duizend maal hoger is dan de waarde van de gestolen spullen, betalen.
  gemodereerd

 5. @ Henkes

  Je hebt toch ook in NL gewoond, dan moet je ook weten dat oud ijzer geld waard is!
  ”Jouw opmerking verbaasd me”
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES