donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieTimes: 'Naam inspecteur van politie genoemd in zaak verkoolde lichamen'

Times: ‘Naam inspecteur van politie genoemd in zaak verkoolde lichamen’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse krant Times of Suriname heeft in haar editie van woensdag 4 mei gemeld, dat de naam van inspecteur van politie Dennis E. wordt genoemd in de zaak van de drie verkoolde lichamen in een uitgebrande Ford Ranger.

Volgens de krant zou Yorinde W., die al was aangehouden in deze zaak, hebben verklaard dat E. instructies zou hebben gegeven hoe te handelen.

Eerder verklaarde Yorinde dat de drie mannen waren doodgeschoten. Dit zou te maken hebben met de diefstal van 1000 kilogram cocaïne van haar broer Marvin Anthony Ralf Wilson, die door de politie wordt gezocht.

Politie-inspecteur Dennis E., die beveiliger was van vicepresident Ronnie Brunswijk, werd in oktober 2021 aangehouden in een grote drugszaak waarbij 478 kilogram cocaïne werd onderschept aan de Smaragdstraat.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

22 REACTIES
 1. Ik bid elke dag dat deze zaak opgelost wordt vr de 2 onschuldigen.
  Als deze criminelen in de bak zijn zal mn hart gerust zijn. Sital was hun soort dus voor hem bid ik niet.


  Maak melding

 2. Haar broers naam volledig vermelden en mw noteren als Yorinde W(ilson)???

  Jullie zijn echt grappig jere. (Ja tuurlijk kan ze andere naam hebben, omdat dat iets typisch Surinaams is. Maar in dit geval hebben ze beide W als achternaam, coinsidence you think??)


  Maak melding

 3. In de NDP en ABOP periode zijn diverse politiemensen benoemd, waar op zijn minst twijfels waren. Zo is deze inspecteur door Belfort bevorderd. Een grote schoonmaak is nodig om het politiekorps te zuiveren van drugscriminelen, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan, omdat Atompai en zijn vrienden dit zullen saboteren. Zeer opmerkelijk dat deze drugscrimineel beveiliger van Brunswijk was.


  Maak melding

 4. @ Papa Jantje uit Livorno.
  Je schrijft:”….. de drugsbaron P. Wortel tot Surinamer te neutraliseren …..”.
  Neutraliseren of naturaliseren⁉️
  Let liever op je taal dan hier de racistische megalomaan uit te hangen.


  Maak melding

 5. Papa Jantje uit Livorno , u bedoelt naturaliseren toch.
  maaaar…dankzij weigering tot naturalisatie is hij nu geneutraliseerd 🙂


  Maak melding

 6. Dit verklaard ook waarom de bende van Bullshit Bouta en de vernietigers van land en volk vrijspel hebben.

  Hoe veilig is de ministerie van JusPol o.l.v. ABOP ?

  Wij willen een veilig en clean Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 7. Deze rare liquidaties zijn nooit eerder in ons land gebeurt. Doodgeschoten en verbrand. Sinds deze regering aan de macht is gekomen, gaat alles slecht. De criminaliteit speelt vrij, het volk wordt gedupeerd. Alleen de kntlikkers van Chan hebben het goed ik Suriname. Zielig vind ik deze hele regering. Er moet een hele nieuwe regering komen die met het volk meent. Elke keer komen alleen maar boeven, die alleen misbruik maken van hun macht en al het geld in hun eigen zak stoppen. Schaam je regering !


  Maak melding

 8. Papa jantje@’

  U praat zomaar, volgt u de laatste ontwikkelingen omtrent de 10 personen die zijn aangehouden!? U bent degene die graag en iedere keer weer, de racistische kaart trekt.


  Maak melding

 9. Papa Jantje, je kunt zoveel draaien als je wilt, je bent zelf een ‘racistische baboon’. Uit je reacties blijkt het telkens weer, je zegt zelf dat een ‘zwarte nooit meer aan de macht moet komen’, je bent zo stellig in overtuiging. Mis je het vermogen om te weten wat dit betekent zoals jij het brengt. Een zwarte, goed of slecht, mag van jou nooit meer aan de macht komen, omdat hij zwart is en/of omdat jij denkt in je botte hersens dat enkel zwarten problemen opleveren. Jij mag het zeggen, maar er zal in jouw hersens geen spoeling plaats vinden, eens een racist altijd een racist, een ‘stomme’ stelling natuurlijk, maar het is van toepassing op figuren als jij.

  Btw, laatst las ik een reactie van iemand hierop WKT, de persoon was naar mijn mening racistisch (discriminerend) naar anderen toe, die op hem/haar lijken, hij/zij stelde dat hij/zij zelf zwart was, dus zijn discriminerende gevoelens, om het zo te zeggen, richting de anderen zijn dan gerechtvaardigd, te billijken. De persoon is kennelijk vergeten dat je huidskleur niks te maken heeft met wat in de brein afspeelt.

  Als je een hekel hebt of het gedrag van anderen niet kan uitstaan, dan mag je altijd je mening geven, maar dan heb jij het over de persoon in kwestie en niet over de groep waaruit de persoon voortkomt of waarbij hij/zij hoort. Als je niet wilt dat anderen “verkeerd” gaan denken over jouw reacties wees dan duidelijk in je commentaar. Als ik bijvoorbeeld kritiek lever op de persoon Rusland, Brunswijk, Santokhi of anderen, dan is het niet vanwege hun kleur of bevolkingsgroep, dat interesseert mij geen ene moer. Het zijn allen brada’s en sissa’s.👊🏽 Ik kijk enkel en alleen naar wat zij doen.


  Maak melding

 10. Van de wal in de sloot met alle gekozen leiders. Zo zien we gelijk met wat voor mafia mensen deze regering en ook de vorige in zee gaan.
  Georganiseerde vieze bendes allemaal.


  Maak melding

 11. Het doet pijn he Pony. Als jouw soort zich met racistische vuilspuiterij schuldig maakt dan is jouw soort dat door een beroep te doen op de vrijheid van meningsuiting die racistische opmerkingen goedpraat. Maar o wee als met gelijke munt wordt teruggeslagen naar jouw soort toe. Dan is het direct racisme en discriminatie. Meten met twee maten leidt tot onverdraagzaamheid. En ja als honderden racistische zwarten tijdens het bezoek van ZE Santokhi schreeuwen dat een koeli nooit president van Suriname kan worden san zeg ik het op mijn beurt ook dat een zwarte nooit meer president van dit land mag worden.


  Maak melding

 12. debby , anoeska ,konsensi ,pony en ai na miiii , paarse aanhangers jullie moeten eens de reactie van Denise eens goed lezen
  en jullie afgod ddb heeft nog steeds de touwtjes in de handen en heeft zijn mensen op die posten gezet en brunswijk ook , kom je aan hun drugs dan kan je het niet meer navertellen , dus er moeten ook vele hoge pieten opgeruimd worden vul zelf die namen maar in , het zijn jullie vrienden


  Maak melding

 13. Hey Watje, Bouta is jou vriend geweest en je hebt ndp gestemd vroeger.. Je hebt gewoon niet gekregen wat je wilde en nu heb je een bouta syndroom. Politiek gebrainwashte Surinamer dat je bent..alles is politiek voor deze mensen er bestaan geen andere onderwerpen, verdoemde bevolking helaas door dit soort figuren


  Maak melding

 14. Anoeska: Suriname is een Django staat geworden vanaf het moment dat de militairen naar de macht grepen. Er zijn vanaf die periode ontelbare mensen geliquideerd en het gaat ongestoord verder. En onthoudt 1 ding: bij elke mislukte cocaïnedeal is het normaal dat er mensen geliquideerd worden. In deze (onder)wereld valt niet te spotten. Dus geef Santoki niet alleen de schuld.
  Dit ter voorkoming dat je gaat lijken op de heet Kalloe, die afgeeft op Venetiaan en president Ramsewak Shankar ophemelt.
  Wat deze man vergeet is dat Shankar, gehuld in een regenjas in de regen voor de deur bij Lubbers wachtte op toegelaten te worden (er is een foto daarvan). Bouterse was heel boos geworden omdat deze man zich liet vernederen als een kleine jongen.
  Zijn bijnaam was “Ram is zwak” of zijn jullie dat vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES